Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmata

Marketing

Šta kazat…..šta napisat …… misli su prepune svega i svacega ali jednostavni nisu još spremne pric na ovaj medij………još san uvik u onom nekom stanju tjeskobe kad ništa nema smisla,kad sve postaje tako beznacajno ……..kad se covik pita cemu sav trud i muka ………a onda opet tu je bezbroj razlozloga za trgnit se i krenit dalje …….disat ponovo život punin plucima………nastavit tamo di je on sta,priuzet njegov životni teret ,dodat ga svome koji vec nosin…….otvorit oci ,osvrnit se oko sebe i nastavit sa ovin cikluson koji traje a zove se život……koji ima svoj pocetak i svoj kraj.

SVITLO


Spominjen se one price o svitlu na kraju tunela i u duši se duboko nadan da je njegov bija nalik ovoj slici ….prepun mora kojega je nadasve volija………adio stari moj ……….fala ti na svemu……na svakom radosnom i tužnom trenutku koji smo dilili ……. na svakoj toploj rici ……..na svakoj beštimi ……..na svakom osmjehu……na svakoj suzi……..

HVALA TI JER SI BIJA OTAC MOJ………..

Znan da odnekut tamo di tvoja duša u miru pociva gledaš ponosno na nas ........ na nas koje si ostavija kao dio sebe da nastavljamo dalje do onog trenutka kad ce mo se ponovo srest.................. negdeje tamo u prostranstvima vjecnosti ..................


Post je objavljen 31.10.2009. u 01:03 sati.