Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

FB

Dan Reformacije ili Noć vještica ili …

Facebook

Nisam baš nikad bio previše posjećen na blogu , niti sam baš toj popularnosti previše težio i priželjkivao , ali zadnjih mjeseci brojač i komentari su se jasno smanjili. Taman to negdje tada je FB počeo pridobivati svoje poklonike . To su mi i neke kolege koje znam i koji su bili ( i još pomalo jesu ) blogeri i rekli ; ' …ma daj tko ti je još na blogu svi odoše na Face …' . Kćerka i žena mi isto odoše na FB. Tako da sam znao da ću prije i kasnije i ja . Evo prije dva tjedna me nagovorile i otvorile mi moj FB , koji sad 'guram' .
Znao sam i da ću prije ili kasnije 'morati' to spomenuti na blogu, i planirao sam to do kraja ovog mjeseca. Svelo se moje izdavanje postova na jedan il dva mjesečno . A onda baš evo ovaj mjesec zadnji dan je znakovit i sporan.
Rimska crkva je danas izdala priopćenje kojim se protivi ' poganskom običaju ' Dana vještica. Slažem se s njima . Posebno zbog toga što je taj zadnji dan ovog mjeseca i Dan Reformacije . Na taj dan je Luther objavio ( izdao post ) svoje teze. I sad na taj dan da se igramo vještica !? Ne , ne odgovara mi to kao protestantu! I podržavam u tom prosvjedu Rimokatoličku crkvu . ( Ajde da se u nečem slažem sa 'Crkvom u Hrvata '!).
A ovaj post je u sebi, eto , morao pomiriti dvije tri različite teme .


P.S.

Naravno na FB -u me možete naći pod mojim pravim imenom , a to je ;

Damir Sitar

Post je objavljen 31.10.2009. u 00:10 sati.