Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catwoman009

Marketing

Dolje predsjednički kandidat - neki Josipović !!! ... Bloggera za Predsjednika, @ Neverina !!!


Pa već me dva puta zvao neki Tomislav u to "Josipović " ime, uznemiravao telefonskim pozivom... ja ne mogu dobiti zaštitu policije od ubojice i zlostavljača životinja, a dotični angažira ekipu za uznemiravanje građana ... to je stvarno maltertiranje, već sam mu dva puta spustila slušalicu, ali Tomislav ne odustaje.

Ne trebate komentirati, ovo sranje od teksta ionako ću obristati kad poželim, ali sada neka stoji da se vidi kamo vodi taj politički idiotizam, beskrupuloznost ... u EU, a onda u NWO !!!

Sigurno je i taj kreten što me budi i diže iz kreveta preko svojih bezobzirnih dupelizaca njihova politička marioneta, kao i sva ostala gamad iz vlade RH. Sada čovjek nema mira u vlastitoj kući i krevetu.

Ne mogu baš razvući usnice u osmijeh, nakon što me netko probudi, a jedva sam zaspala i imam velik problem sa zaspivanjem ... Mislite li da se dotičnog Josipovića smije zvati na telefon kad se kome prohtije ... ? Kandidata za najjednakijeg među jednakima, a koje bi, teoretski, trebao predstavljati ???

On, koji bi trebao biti predstavnik svih građana i u njihovo ime kontrolirati Vladu, dakle, po Ustavu - Sluga naroda br.1, ponaša se već sada kao Diktator i Terorist br.1 !!!

Što nas još čeka, narode ???!!!

Koga zanima, neka si vidi na blogu Nova Politka. Postovi o EU-tanaziji.


AD. dana 1.11. 2009.

Ja bih najradije @ neverina za Predsjednika, jer je mlađi od 30 godina ( što je rekao @ Jupi da je važno, a @ Jupi vidi iz akashe što mi ne vidimo ) i ima sve druge kvalitete koje jedan predsjednik treba imati : prvenstveno Ljudskost i empatiju prema svim živim bićima kiss, a zatim temeljito i široko obrazovanje, kulturu i takt, komunikativnost, diplomatičnost, toleranciju, otvorenost cool, uviđavnost, iskustvo boravka u EU, protiv koje se zalaže otkad znam za njega burninmad, spika 3 jezika, druželjubiv i simpatičan sretan. Srce od čovjeka thumbup.Takvog mi trebamo za svog pravog Predstavnika, koji će kontrolirati ostale naše službujuće zijev u ispunjavanju građanskih interesa svih stanovnika RH! yes

Vrijeme je da pokažemo da smo zreli za demokraciju sretan, a ne da vječito " biramo " lud već predefinirane zombije dead Novog svjetskog poretka greedy.

Do kada je rok da se čovjeka kandidira ?

Ovo zaista nije šala, ni prvo ni drugo. nono



Post je objavljen 30.10.2009. u 10:07 sati.