Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jezdimir

Marketing

Kratki prigodni post za Valentinovo

Neću drljati ovdje o tome koliko volim jubav mi najveću, jer ga jednako volim i svaki drugi dan u godini, nego bih se osvrnula na jednu zanimljivost.

Naime, a propos komercijalizacije Valentinova, o kojoj se bezobrazno usudio progovoriti JQ na ovaj sveti dan svih trgova..., kh-kh, pardon, zaljubljenih, jučer mi je u novinama upala u oči jedna zanimljiva akcija.

Čini se da je VIP pružio mogućnost svim zaljubljenim telcima iz nekolicine većih hrvatskih gradova da putem SMS-a naruče dostavu VIP-ovog buketa od pet crvenih ruža za samo 91 kunu svojoj obožavanoj, u prigodno lijepom crvenom pakiranju.
Na taj način, VIP pruža jedinstvenu mogućnost muškarcima da svojoj voljenoj pokažu da su prelijeni čak i za odlazak u obližnju cvjećarnicu po neki iole personalizirani aranžmančić, ukoliko takav uopće postoji.

Kako sam jedna od malobrojnih sretnica čija testosteronska polovica doista cijeni i njeguje pravu romantiku, a uspješno izbjegava njene trash pojavne oblike, dozvolit ću da me se po tom pitanju proglasi razmaženom, ali - da od tipa dobijem buket ruža s VIP-ovim logom na ambalaži, izletio bi iz našeg odnosa sa svih pet ruža za 91 kunu zataknutih u šupak. Gore bi prošao samo i jedino ako bi mi poklonio ruže s kričavim T logom. Mislim da bi tada zasigurno osvanuli u crnoj kronici kao jedan od onih parova iz Dolkinog subotnjeg posta, gdje bi on, izubijan i bez gornje jedinice i trojke, potresno izjavio novinarima ˝Znam da me ona ipak voli... na svoj način...˝.

Post je objavljen 14.02.2005. u 14:02 sati.