Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neshwacena

Marketing

Bili smo jednom najbolji. O nama su priče pričali.

Tuga*

Neki stari nemir me pokreće. Hvata me sjeta. Hvata me tuga. Pokušavam se udaljit od nje, ali na sve te uspomene koje su sad jako, jako daleko iza mene plačem. Fali mi jednostavno moj život. I htjela bih se vratit daleko u prošlost. Vratiti svoje savršeno djetinjstvo. Svoj sretan život.

Sad kad se sjetim, htjela bih vrijeme vratiti.

Svi moji postovi su depresivni, oprostite na tome, ali previše tućnih stvari se dogodilo, i nemogu bit normalna. Ali što više se trudim, što zbog onih koji me vole i kojima je stalo do mene, što sama zbog sebe. Jaka sam. Izdržat ću ja sve, kao i obično.

Image and video hosting by TinyPic

Sreća *

Ana &hearts mi se jednostavno uvukla pod kožu. Njezini komentari me uvijek razvesele. Pokaže mi kad sam u pravu, kad sam u krivu. Uskoro ćemo se i upoznat. Hvala jer si tu uz mene, jer si mi prva komentirala, i jer si tako posebna.

Diana &hearts Duže vremena se znamo. Sarajevka moja. Puno mi znači, i njezini postovi su tako veseli, dok ih čitam nemogu da mi ne izmame neki prekrasan osmijeh i osjećaj poletnosti. Volimte*

Little she &hearts Jedna meni predraga cura. U kratko vremena otkad vodim blog mi je prirasla srcu. Toliko jedna drugoj ličimo, toliko se dobro osjećam kad čitam njezine komentare, jer mi pokaže kad sam u pravu, kad sam u krivu. Obožavam njezine postove koji su ko da ih ja pišem. <3

Petra &hearts Petrica moja, ili ti ga Melinda. Moja prekrasna plavuša. Uvijek je uz mene, kad god mi nešto treba. Jedna od najosjećajnijih osoba. Tako sam joj se brzo prilagodila, shvatila kako je posebna. Jednostavno je volim. Jako puno.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 28.10.2009. u 18:10 sati.