Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dva2srca

Marketing

BUDI IME GOSPODNJE BLAGOSLOVLJENO!

Photobucket


"Moje si Ime posvuda vrijeđa...Čak me i djeca pogrđuju!Ovaj zastrašujući grijeh,više nego ostali grijesi,teško ranjavaju moje Božansko srce.
Psujući me,čovjek me grešnik pljuje u Lice,otvoreno me napada,prezire moje Otkupljenje i sam,svojevoljno,proglašava svoju vlastitu osudu.
Bogopsovka je otrovna strijela,koja neprestano probada moje Srce.
Evo,dajem ti "zlatnu strijelu"koja nježno pogađa moje Srce i čini da zacjele rane,otvorene zločom psovača. (Isus s.Mariji Elverey,francuskoj karmeličanki 1843.)


MOLITVA "ZLATNE STIJELE"

NEKA JE UVIJEK SLAVLJENO,BLAGOSLIVLJANO,LJUBLJENO,ČAŠĆENO I UZVISIVANO PRESVETO,PRESLAVNO,NAJDUBLJEG KLANJANJA DOSTOJNO,
SILNO I NEIZRECIVO IME BOŽJE,NA NEBU,NA ZEMLJI I U PODZTEMLJU,OD SVIH STVORENJA BOŽJIH I PO BOŽANSKOM SRCU GOSPODINA NAŠEGA ISUSA KRISTA,U PRESVETOM OLTARSKOM SAKRAMENTU.AMEN.


Bogopsovka je uzrok mnogih nesreća,bolesti,očaja,tjeskoba,prokletstava,ovisnosti,neplodnosti,rastava,pobačaja,nasilja,samoubojstava i ostalih tragedija...
Psujući Boga,ljudi Ga izbacuju iz svoga života.Proklinjući Svjetlo,čovjek ulazi u strašnu tamu.

Molimo ustrajno i s ljubavlju za obraćenje bogopsovaća!Molimo devetnice,slavimo svete Mise,postimo i prikazujmo žrtve nha ovu veliku nakanu!
Gospodin je jači,On je ljubav koja uvijek pobjeđuje!

MOLITVA PRIKAZANJA

VJEČNI OČE,
PRIKAZUJEMO TI PRESVETO LICE TVOGA SINA,SPASITELJA NAŠEGA ISUSA KRISTA,PREKRIVENO KRVLJU I RANAMA,IZRUGIVANO I OBEŠĆAŠĆENO,IZUDARANO,POPLJUVANO,PSOVANO,I GLAVE OKRUNJENE TRNJEM,NA SLAVU TVOGA POBJEDONOSNOG IMENA,ZA OBRAĆENJE BOGOPSOVAĆA,ZA POŠTIVANJE BLAGDANA I NEDJELJA,ZA SPAS NEROĐENE DJECE I OSLOBOĐENJE OVISNIKA,ZA DUŠE U ČISTILIŠTU I UMIRUĆE,ZA BLAGOSLOV NAŠIM OBITELJIMA.
PRINOSIMO TI ŽALOSNO LICE OTKUPITELJA,PO BEZGREŠNOM SRCU NJEGOVE I NAŠE MAJKE MARIJE,ODRIČUĆI SE GRIJEHA I MOLEĆI MILOSRĐE ZA NAS I ZA NAŠE BLIŽNJE.AMEN.
Oče naš,Zdravo Marijo,Slava Ocu...
Dušo Kristova,posveti me...



Pridruži se MOLITVENOM LANCU ZADOVOLJŠTINE PRESVETOM IMENU I LICU GOSPODINA ISUSA,moleći ove(ili bilo koje druge)molitve svakoga dana u 15h.Zajedno se oduprimo duhu bogopsovke u našem narodu,molitvom i djelovanjem!
"UDRUGA BETLEHEM",PP.113
47000 Karlovac
www.STOPABORTUS.com
udruga.betlehem@gmail.com


Post je objavljen 28.10.2009. u 11:15 sati.