Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

SUPERTALENT SHOW

.




Ovih dana pogledao sam nekoliko epizoda Njemackog, Hrvatskog i Srpskog SUPERTALENT Showa.
Stvarno zanimljiva emisija i zao mi je sto kratko traje i ne pokaze koliko zaista ima zanimljivih osoba koje su veliki talenti sa fenomenalnim glasom ili idejama, ali uistinu toliko je budala koje si umisle da nesta znaju pa se blamiraju javno i pred kamerama.
Najgore od svega mi je kada vidim dijete od 4 godine koje su iskompleksirani i umisljeni roditelji doveli na TV kao manekenku ili pjevacicu sto je slucaj na Njemackoj TV, a kada je ziri uz svu paznju rekao da mala ne ide dalje, curica se rasplakala pred kamerama.
Odmah se podigla njemacka javnost optuzujuci Dietera Bohlena koji je clan zirija da to nije u redu, a sa druge strane drugi su optuzivali roditelje koji neodgovorno iskoristavaju dijete i slicno.
Njemacka je velika zemlja i show je medijski dosta popracen sa dosta zanimljivih kandidata koji odusevljavaju, ali sa druge strane toliko je neukusa i umisljenosti da covjek nezna dali bi se smijao ili plakao gledajuci pojedine kreature :)

Gledajuci Hrvatski Supertalent show ne mogu se oteti utisku da cijela Hrvastka plese unatoc krizi.
Vecina kandidata plesu, izigravaju Michaela Jacksona, ali ima i dosta zanimljivih koreografija koje su spremane sa paznjom i dugo vremena.
Naravno da mozemo vidjeti i puno antitalenata koji misle da nesta znaju sto je ziriju u sastavu Nina Badric, Dubravko Merlic i Enis Beslagic jako tesko donijeti odluku o iskljucenju iz daljnjeg takmicenja.
Bude tu dosta zanimljivoga ali bude i pravih talenata svih uzrasta od kojih covjeku zastane dah slusajuci ili gledajuci.
Sve u svemu jedan zanimljiv show u cijoj pozadini su Rene Bitorajac i Igor Mesin koji dodatno podgrijavaju atmosferu svojim upadicama :)

Video iznad posebno se svidio mom mladjem sinu a morao sam na netu naci i MP3 za njega od ove pjesme (Daler Mendhi - Tunak Tunak Tun)

Imate li i vi talenta ili samo gledate Supertalent ? smijeh



Post je objavljen 28.10.2009. u 10:25 sati.