Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Oglasi

Danas, ako oćete dat mali a besplatni oglas možete samo jedan po izdanju. Ali zapazila sam da se ova firma reklamira na više mista pod besplatne oglase!!! Nepravde na svakom koraku!

Pod novac:

- Dragi sugrađani, mi ne diskriminiramo po platnoj sposobnosti. Nudimo Vam posebni paket-kredit: "Pokrijte dugovanje u staroj banci!"

Pod posao:
- Tražimo u stalni radni odnos ozbiljne i odgovorne reketare na području grada. Također i VSS knjigovođu sa najmanje 5 godina radnog staža, akvizitera za robu široke potrošnje + mlađu djevojku za posao sekretarice!

Pod stambena rješenja:
- Mladi ste par, htjeli bi započeti zajednički život, a imate staru baku?

Pod razno:
- Iscijeliteljstvo&bionergija: Ispravljamo kosti!

Pod vozila:
- Hodalica na kotače za starije osobe sa četiri brzine, slušni uređaj, dentijera-čista, crvene RayBan naočale za blizu&daleko, tv u boji (ima daljinski), fotelja, te Calvin Cline šator za dvoje!

Pod poznanstva:
Djevica (82) zamamnih oblina obožava kuhati, prati i peglati, ne pije, ne puši, ne drogira se, ne filozofira(ne čita, ne priča, ne grize) traži srodnu dušu za zajednički život.

Pod suradnju:
Otvoren natječaj: Dizajn logotipa za udrugu koja se bavi promicanjem kvalitete života mladih u Hrvatskoj: Prozor u bolje sutra!

Pod sponzorstva:
Imamo najbolju volju nekom mladom a brzom političaru pomoći u razvoju!

Pod konzalting:
Predavanja rijetkog uspješnog poduzetnika kolegama luzerimai: "Čarobna palica - kako iz ničega doći do nečeg?" i "Proizvoditi je bljak!"

Da ne ispadne da sam nedosljedna, dali su i ovaj plaćeni u fulkoloru, i to sa slikama:
*Vidilica sa Sućidra: Bogorodica blagoslovila izgradnju crkve na dječjem igralištu. Bogorodica uz igrače i navijače sa zabranom! Molitvom protiv nereda!
*Don Jure pomogao samohranoj majci nerotkinji sa osmero djece i ostalim hrvatskim obilježjima!
*Veleprodaja brašna marke Unicef!




Post je objavljen 27.10.2009. u 12:54 sati.