Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolina

Marketing

iz arhive; pojeo vuk magare

Samodol najavio preispitivanje stjecanja milijuna na burzi

- Nećemo dopustiti da supruge sudionika na tržištu, bile one zakonite ili ne, 'love' dionice s 'Mosticha' Zagrebačke burze. Zagrebačka burza nije niti će ikad biti 'ćuprija' na Savi- rekao je Samodol na 16. konferenciji Zagrebačke burze

Predsjednik Uprave Hanfe Ante Samodol najavio je izradu Pravilnika o regulaciji na tržištu prtoiv manipulacije cijenama. - U slučaju da u jednome danu cijena pojedine dionice raste iz neutemeljenih razloga 10 do 15 post, ili čak i manje, ako za to nema opravdanja, trgovina tom istom dionicom zaustavit će se na jedan dan, a sljedećeg će se dana nastaviti trgovanje po prijašnjoj cijeni. Naime, ove godine posebno je izražen rast cijena dionica pojedinih društava, za što zapravo nije bila opravdanja.

- Nećemo doustiti da nečije žene od sudionika na tržištu, bile one zakonite ili ne, 'love' dionice s ´Mosticha´ Zagrebačke burze. Zagrebačka burza nije niti će ikad biti 'ćuprija' na Savi - rekao je Samodol. – Ako nitko i nije pitao te osobe kako su stekle milijun na burzi, za ostatak ćemo mi sada postaviti pitanje. Preporučio je da bi se i takve osobe mogle uključiti u izbor za Zlatnu dionicu.
Najavljeno je da za dva tjedna Hanfa seli u nove prostorije u Miramarskoj ulici. 13.10.2006 12:21


Post je objavljen 15.12.2010. u 15:16 sati.