Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Nula bodova

Nakon prošlog vikenda koji je bio uspješan za oba Čačinačka sportska kolektiva, ovaj je bio nesupješan. I košarkaši i nogometaši su zabilježili poraze.

Košarkaši su u Slatini izgubili od Belišća a nogometaši u Virju od Podravca.

Alkosi su bili neaktivni ovog vikenda što se tiče navijanja pa se zato u buksi napravila jedna mala feštica na kojoj se kuhao grah i pilo vino. Razlog fešte neću pisati na blog ali je valja spomenuti.

Krenimo od košarke.

U subotu su u Slatini naši košarkaši bili domaćini Belišću u susretu 3. kola A2 lige Istok. Nekolicina nas je bila na utakmici (Lujza, Tuna, Nemeš, Zoki i ja) koju su naši momci odlično otvorili i nakon prve četvrtine imali vodstvo od 31:20 nad favoritom iz Belišća.
Na našu žalost, do poluvremena se ta prednost istopila i na poluvrijeme se otišlo u egalu.

U drugom dijelu, mladi i neiskusni suci pokazuju svo umijeće svog talenta i padanje pod pritisak galame gostujućeg trenera i iskusnijih košarkaša te im uz nekoliko pogrešnih odluka na našu štetu otvaraju put prema vodstvu. A kad je to vodstvo naraslo do nedostižnog, onda su počeli suditi u našu korist. Takvog smo se suđenja nagledali svih ovih godina u B1 ligi i stvarno smo se nadali da ga u A2 ligi neće biti. Ali etto, zajebali smo se.

Nedostatak snage i koncentracije kod naših, sudačka pomoć,iskustvo i precizni šutevi izvana odveli su Belišćane do pobjede od 97:109. Nije sramota izgubiti od Belišća, ali boli činjenica da su m suci malo pomogli kad se lomio rezultat a to ekipi kakvo je Belišće nije potrebno. Samo baca mrlju na pobjedu.


Isiti taj dan, skoro pa u isto vrijeme, nogometaši su u Virju igrali protiv Podravca. I nažalost nisu uspjeli iznenaditi domaćina i vratiti se u Čačince neporaženi. Izgubili smo 2:0 i igrali od 23. minute s igračem manje jer nam je isključen Luka Liović. Podravac je iskusna ekipa,dugo u vrhu ove lige ali ove sezone su imali par nenadanih poraza (Ribar, Pitomača) pa smo se nadali barem bodu ali nažalost nema ga.

No nema veze, idemo dalje!

Košarkaši u subotu idu u Valpovo kod još jednog od favorita za prvo mjesto a nogometašima dolazi uvijek jaki Kalinovac. Idemo se u subotu skupit i u našoj Rupi pomoći Mladosti da odigra što bolju utakmicu i proba pobijediti Kalinovca. Vina ima, ponesite ga, dođite dolje da se družimo i zajebavamo.



A što se tiče fešte u buksi u subotu navečer, reći ću samo da se slavila oproštajna ali neću reći čija niti gdje dotični ide. wink

Goc je skuhao grah i moram priznat da je bio vrhunski! Pa čak bi se usudio reći da ga ni Mrus nebi bolje skuhao.

Bilo graha, bilo vina pun kurac i 800 i bila dobra fešta.

Ovaj tjedan ćemo napravit jedan sastanak da se dogovorimo za nogomet u subotu, za druženje s ekipom iz Rudeša i da dogovorima neka pravila ponašanja oko korištenja bukse. O tome na sastanku (vjerovatno u četvrtak) a dotad mi ostajte živi, zdravi i debeli!


Post je objavljen 26.10.2009. u 12:42 sati.