Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Three words

U pičku materinu.

hoodie you think you are


Da oprostite na izrazu. Već sam vam predstavio vrlo zaraznu i osobno jednu od trenutno najomiljenijih pjesama Fight for this love i očekivao od albuma kojeg je predstavljao nešto... veliko. Na kraju sam dobio... Hm, prevelika očekivanja nisu moj fah, no ovaj put su me ponijela i donijela djelomično razočaranje, da ne pričam o trenutcima kada sam za ovaj album pomislio da je bolji naslov "Cheryl Cole featuring will.i.am". Ocjena: 3.5/5

Kao prvo i prvo, niti jedna me pjesma nije razočarala. Ako netko u njenoj ekipi ima pameti iduće singlice će biti "Parachute", koja ima najviše potencijala poslje "Fight for this love" i trebala bi postići dobar uspjeh, "Heaven" bi mogao biti uspješan, no mogao bi dopizditi ljudima zbog prevelikog ponavljanja osobne zamjenice drugog lica, a za one koji su malo melankoličnije nastrojeni "Don't talk about this love" bi mogao biti hit, da ne pričam o nesvjesnoj konotaciji ljubavi koje još nisu izašle iz ormara, iako će to njena domaća publika više povezati sa aferama i naklonjenosti njenom varljivom mužiću.

All you need is love. Samo "Stand up" ne priča o ljubavi na sto i jedan način, a ova priča o tulumarenju. Zašto je "Harbreaker" na albumu ne znam, jer iskreno to je pjesma gdje Cheryl ima ulogu back vokaluše a will.i.am prvenstveno repa i prošle godine je to bila njegova pouluuspješna singlica. "Happy Hour" koliko sam vidio je bio namijenjen Rihanni što govori o 50% albuma. Pjesme je mogao otpjevati bilo tko.

X factor je donio Cheryl veliku popularnost i titulu UK sweetheart. Zbilja se doima kao draga i topla osoba koju bi si htjeli ponesti doma. I onda kada vam tu osobnost ne dostavi na albumu ostanete zbunjeni. Vokalno joj ne fali puno toga i album će postići uspjeh zbog prvog singla i nje same, no ostatak ekipe je pokušavao napraviti hit od svake pjesme, što je nemoguće i na kraju smo dobili super aranžmane koji nam ne govore previše o nositelju albuma. Previše ziheraški.

Cjelovit album koji mi nije sjeo na prvu no kako ga vrtim treći i četvrti put, zaključujem da zapravo nije tako loš. Ako idete u clubbing po gradu, stavite ovo za vrijeme spremanja, taman će vas ufurati. Da je ovo nije album od Cheryl lako bi ga se previdilo, no uz onakvu osobnost, osmjeh i građu ko grom, oprostit ćemo joj ovu prosječnost i isčekivati bolje dane.

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 26.10.2009. u 18:00 sati.