Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

kraj..a, ipak na početku...

Konačno je iz malog dijela krhotina nastala cijelina kao moj davni zavijet, no pitam se kome je taj zavjet bio namjenjen,........ gledajući to na način i u kontekstu naše tragedije bilo bi lako dati odgovor, naravno našem Anđelu kao i svim Anđelima istina je to,, no.................

Danima i satima radeći na kapelici bilo mi je lakše u duši kao da svakom ciglom koju ugradim u nju duši mi postaje lakše, i zapravo stvarno sam se tako osječao.

I sad kada je gotovo kada je posvečena pitam se , zapravo vjerujem da tim zavjetom želeći da radim nešto za svog Anđela čini mi se da sam gradio sam sebi,želeći se rasteretiti bola na svojoj duši i sada kada je gotovo kao da očekujem odgovor sa neba, i uporno upirem pogled prema gore no na žalost odgovora nema , no ima više mira u duši nakon toga, ipak praznina ostaje , i dalje gledam u nebo očekujući nešto što nikako ne dolazi, i zato dalje ta praznina.

Naravno da sam u trenucima kada se je okupilo pedesetak prijatelja na dan posvečenja znao da sam najbliže do sada svojem Anđelu, znao da sa suzama koje su potekle niz nekoliko lica naši mali Anđeli tu oko nas, zapravo vjerujem u to. No na žalost to nije dovoljno i tu si pomoći ne mogu, iako znam da su tu oko nas , ali pogledom uprtim oko sebe u nebo , šireći ruke oko sebe nema ipak onoga što mi ništa ali baš ništa , ni vjera, ni mala kapelica ne može i ,nadomjestiti...... samo jedan dodir , jedan pokret rukom kroz njegovu kosu, a to mi toliko , toliko nedostaje.

A do tada od naše "Kraljica Anđela" tražiću to što ne mogu dobiti pogledom uprtim u nebo, i biću joj zahvalan i molio budem da čuva sve naše Anđele.

Mislim da me sada neće biti do 31. 1o dana kada smo izgubili našeg Anđela,

Nakon toga trudio se budem pisati o lakšim temama , pokušao budem se vratiti slikanju, sklupturama, kolko u tome budem uspio sami budete procjenili.

Želim zahvaliti svima koji su ostali vjerni čitatelji moga bloga , svima koji su svojim komentarima u ovim danima koji su bili obojani crnilom davali i tjerali me na neki način van iz toga.

pusaaa

posvečenje "KRALJICE ANĐELA"

Zadnje pripreme




















Post je objavljen 25.10.2009. u 17:58 sati.