Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelus-art

Marketing

Konfeti za vjenčanje!

Iz kolekcije konfeta i zahvalnica predstavljamo vam originalne darove za goste: magnete za hladnjak u nježnim i veselim oblicima.

konfeti zahvalnice vjencanje vjenčanje

Odaberite jednu od varijanti anđela ili srca, te odaberite boju i ambalažu u koju želite da darovi budu upakirani.
Uz nadoplatu nudimo vam zamotavanje u celofansku vrećicu i povezani kartončić sa imenima i datumom ili u kartonske kutijice sa plastičnim poklopcem koje su u unutrašnjosti dodatno dekorirane (sisalom, vlatima, rafijom…). Na poklopcu je traka koju personaliziramo vašim imenima, datumom ili kratkim prigodnim tekstom. Magneti srca su veličine 6,5 x 6 centimetara, a anđeli 7 x 6 centimetara.

konfeti zahvalnice vjencanje vjenčanje

Darujte svoje goste tradicionalnim konfetima, ali u elegantnom izdanju. Za vas bijele čokoladne konfet bombone pakiramo u kutijice dimenizija 4 x4x4 centimetara koje dekoriramo satenskim trakama, ružicama, školjkama i drugim dekoracijama u skladu sa vašim pozivnicama, knjigom gostiju, rasporedom sjedenja i ostalim detaljima.

konfeti

Kutijice su izrađene od kvalitetnog kartona sa blagim reljefnim uzorkom, u bijeloj ili krem boji, osim dekoracije na kutijicu možemo vam staviti i kartončić sa imenima mladenaca, datumom ili kratkim prigodnim tekstom.

konfeti zahvalnice vjencanje vjenčanje

Ovakve konfete možete iskoristiti i kao dekoraciju na svadbenoj večeri: smjestite po jednu kutijicu na tanjur svakog gosta kako biste stolove učinili svečanijima, također možete ih sve zajedno složiti na poseban stol, primjerice pored knjige gostiju ili pored mladenačkog stola, kao impresivan detalj svadbene svečanosti.

konfeti

Svojim uzvanicima možete također pokloniti i magnet za frižider sa vašom slikom ili nekom drugom slikom i tekstom po želji. Magnetići mogu biti raznih dimenzija ovisno o vašoj želji. Ukoliko želite možemo ih i prigodno zapakirati u neku dekoraciju (celofan vrećicu, organdi vrećicu ili kutijicu kao na slici ispod).

konfeti magnetiPost je objavljen 25.10.2009. u 00:09 sati.