Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Večeras u prvoj utakmici 11. kola Serie B Torino - Reggina 2 : 0

Prije nekoliko minuta završena je prva utakmica 11. kola talijanske Serie B. U Torinu na stadionu "Olimpico" domaći sastav porazio je jednog od direktnih pretendenata za plasman u Serie A Regginu. S ovim porazom te još jednom blijedom predstavom ekipa iz Reggio Calabrije definitivno ispada uz užeg kruga ekipa koje bi se trebale boriti za ulazak u Serie A. Trener Reggine Walter Alfredo Novellino, koji je doveden kao ekspert za ulazak u viši rang definitivno broji zadnje sate na klupi "Calabresa".
Torino - Reggina 2 : 0 ( U prvom poluvremenu vrijedi istaknuti dvije prilike Torina preko Bianchia i Belingheria, no obrana Reggine je odolijevala sve do 45. minute. Strijelci : 1-0 Luca Belingheri u 45. min, inače vezni igrač kojemu je ovo drugi uzastopni gol u dresu "granate". 2-0 Rolando Bianchi u 66. min. prekrasnim golom škaricama. Ekipe su nastupile u slijedećim sastavima : TORINO (4-3-1-2): Sereni; Colombo (Diana), Zoboli, Ogbonna, Rubin; Loviso, Bottone (Gorobsov), Saeumel; Belingheri; Di Michele, Bianchi. Na klupi su bili : Calderoni, Pratali, Leon, Vantaggiato, Arma. Trener : Stefano Colantuono. REGGINA (4-4-2): Cassano; Lanzaro, Capelli, Dos Santos, Costa (Rizzato); Buscé, Carmona, Volpi, Barilla (Bonazzoli); Brienza, Cacia. Na klupi su bili : Marino, Missiroli, Morosini, Cascione, Pagano. Trener : Walter Alfredo Novellino. Na tablici Torino sada ima 20 bodova, te je trenutno skočio na 2. mjesto iza Frosinonea koji ima 21 bod, dok je Reggina u donjem dijelu tablice sa samo 9 bodova.
Sve ostale utakmice igraju se sutra s početkom od 15.30. Nakon njihovog završetka slijedi post sa obzorom na sve utakmice.


Post je objavljen 23.10.2009. u 22:25 sati.