Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Glasine o scenama za film 'W.E.'

Kao što znate, Madonna i Alek Kashishian rade na novom filmu pod nazivom 'WE'. Alek je surađivao s Madonnom na dokumentarcu 'Truth Or Dare' 1991. Madonna je u nedavnom intervjuu otkrila kako je film podijeljen na dvije priče različitih vremenskih razdoblja, između kojih postoji velika povezanost. Jedna priča je o ljubavnom paru u današnjem vremenu, dok druga govori o vojvodi i vojvotkinji od Windsora.

Kralj Edward VIII. nakon smrti svoga oca, kralja Georga V. preuzima britansko prijestolje. Iste godine pod službenim priopćenjem iskazuje kako želi sklopiti građanski brak s Amerikankom Wallis Simpson. Bila je to dugo vremena jedna od najromantičnijih priča, a kralj Edward napušta prijestolje – zbog ljubavi.

Daily Mail otkriva detalje o filmu, iako nije pouzdan izvor informacija. Madonna i redatelj Alek Keshishian su napisali scenarij za romantičnu komediju 'W.E.' Sami naziv filma 'W.E' se vjerojatno odnosi na imena kralja Edwarda VIII. i Wallis Simpson. Madonnino drugo filmsko ostvarenje obogaćuju retrospekcijski prizori tih ljubavnika. Ostale scene prikazuju vjenčanje Wally Winthropa i njenog izabranika, pedijatra. Wally noseći nakit koji je pripadao Wallis Simspon, posjećuje jednu svečanost gdje se zaljubljuje u zaštitara. Prema pisanju Daily Mail-a, Madonna planira ovog i idućeg tjedna susret s mnogim glumcima. U planu je i casting za film.


Post je objavljen 23.10.2009. u 22:16 sati.