Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Uspješan vikend

Uspješan vikend imali su košarkaši i nogometaši Mladosti iz Čačinaca. obje su momčadi upisali pobjede.

Dok je košarkašima to prva pobjeda u drugoj ligi (odigrana tek 2 kola), nogometaši su upisali svoju treću pobjedu zaredom, ukupno četvrtu u 11 odigranih utakmica i malo umakli ekipama s dna tablice.

Košarkaši su u subotu gostovali u Slavonskom Brodu gdje su odigrali jednu utakmicu u neobičnom terminu-11 sati ujutro! Da nenam malo dijete kod kuće, nebih se ni probudio do 11 sati akomili igrao utakmicu!

Domaćin, KK Klasije se pokazao kao slab protivnik kojeg je Mladost s lakoćom porazila sa 20 koševa razlike rezultatom 70:90. treba reći da Klasije čine juniorski igrači KK Svjetlost koja se natječe u prvoj ligi i iako imaju talenta, nemaju još dovoljno snage i iskustva za bolje rezultate.

Kako bilo da bilo, upisana je pobjeda koja je malo podigla raspoloženje u klubu.

Ovog vikenda KK Mladost igra u Slatini utakmicu 3. kola A2 lige Istok protiv jednog od favorita prvenstva KK Belišće. Utakmica je u subotu 24.10. u 16.30 sati u sportskoj dvorani srednje škole.

Ovoga puta nažalost NEĆE biti organiziranog prijevoza za navijače i simpatizere jer naš prijevoznik nema doma nijedan autobus (svi su mu taj vikend na terenu) pa ako ima onih koji bi željeli pogledati utakmicu morat će se sami snći i organizirati prijevoz. Nije Slatina daleko.



NK Mladost je u nedjelju ugostila NK Ribar iz Končanice. I upravo to njihovo ime RIBAR nas je jako inspiriralo na jednu dobru zajebanciju pa su okupljeni alkosi uz standardne pjesme o Mladosti zapjevali i hitove poput "Odakle se čisti riba" , pa "Mene majka za ribara daje", zatim malo prerađenu Cocinu "Dok svi ljudi spavaju, ribari se karaju" , "Smo žabe krekeću a komarci grizu" itd itd itd.

Ispričavamo se gostima ako smo ih ičime uvrijedili ali to je jednostavno bilo jače od nas. Sve u svemu kao što je Lujza rekao jako dobra zajebancija, solidan broj okupljenih i dostatna količina cuge za ostat još koji sat dolje na igralištu nakon utakmice. A što je još važnije, Mladost je pobijedila 2:1 golovima kapetana Tomoslava Toce Perkovića (na onoj maloj slici gore) i Velimira Velje Treska.

Njima ovaj vikend slijedi gostovanje kod Podravca u Virju koji igra po sistemu toplo-hladno pa je sve moguće. Valjalo bi nastavit uspješan niz pa makar i s gostujućim bodom

Post je objavljen 22.10.2009. u 13:20 sati.