Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

Recenzije: Rihanna ''Russian Roulette'' (+....her Ex)

XXL,plus size Recenzija: ...................................Rihanna ''Russian Roulette''
a što s onima koji ne mogu izgovoriti R :(?...E....R............R............R............
Rihanna je dovršila svoj 4. studijski album pod nazivom ''Rated R'' kojeg će objaviti krajem 11. mjeseca, a mi upravo smišljamo review prvoga singla sa spomenutoga albuma->''Russian Roulette''
Bilo je za očekivati da će Rihanna i njezin team igrati na tu kartu (kartu zlostavljane žene) no mi smo se (barem za prvi single) nadali nekoj bohemsko-Bahamskoj(oops, nisu BAHAMI...ispravak->barbarsko-Barbadoskoj) poskočici.
Raskid sa bivšim(Chrisom Brownom) je bio u najmanju ruku dramatičan.Fotografija pretučene Riri je digla svijet na noge, nitko nije očekivao da će se uzoriti mladić(spašavao djecu u Africi s Oprah) dići ruku na nju…No kada se to dogodilo…Perez Hilton, pop sugar, Just Jared, TMZ, X17,page 6 i ostali celebrity news portali/blogovi te žute tiskovine su dobili
nepredviđeni (ti su najslađi) spektakl. I mi smo razvoj te priče pratili pod povećalom, podržavali paćenicu Riri, a osuđivali grubijana Chrisa…No da li želimo to ponovno proživljavati? NE! No izgleda da ćemo morati jer upravu takvu brutalnu, depresivnu, žrtvinu vibru odašilje ovaj single…

Image and video hosting by TinyPic
Review:''Russian Roulette''
Da li je novi single crne princeze morao biti baš tako crn?
(btw. Crne princeze su IN, disney to nameće novim crtićem ''Princess and the frog'' )
El. Gitare i uzdisaji otvaraju ovu zastrašujuću baladu te nas uvode u čemeran nastavak…
Pitamo se da li je nešto ovako brutalno primjereno tako mladoj pjevačici koju štuju milijuni labilnih tinejdžera diljem svijeta?Ovo je savršena podloga za razvijanje depresivnog raspoloženja, stoga se nemojte previše zanositi jer je samoozljeđivanje vrlo vjerojatno…
+:Ruski rulet vas drži na rubu, koliko je opasan toliko je i zabavan
+: Vrlo ekspresivna pjesma, izražava najdublje, sirove, mračne emocije
+:Izostankom lažne dopadljivosti(optimizma, tračaka nade) stvorena čudna primamljivost(u svakom od nas čuči mali mazohist) i potreba za opetovanim slušanjem…
+:Glasovno čvrsta
+:Pjesma nad kojom se morate zapitati, promisliti i dokučiti ju->takve su i riječi…duboke
Najbolji dio:
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost
(briljantno!, ko da ponovno gledamo saw1,2,3…6 (slagalica strave))

Izdvajamo:
And you can see my heart beating
You can see it through my chest

( prvi dio refrena koji je ujedno i najupečatljiviji dio pjesme sa izražajno otpjevanim produženim otkucavanjem srca)

So just pull the trigger…trigger…gger…kuc…kuc…kuc(na ovo se nadovezuje ritmizirani zvuk basa koji predstavalja otkucaje prestrašenoga srca…)

-:Rihannine balade nam nikad nisu skroz sjedale jer nam je njen glas odbojan u ''sporim'' pjesmama…nešto nas u njemu iritira…(malo je prekrut, gorak i trzav za naš ukus)..to pomanjkanje slada, ženstvene nježnosti osjeti se i u ''russian Roulette-u…:/
Čvrstina njenog glasa nam priječi empatiju;nismo uspjeli proživjeti njene osjećaje nego smo zalutali u razmišljanja o vlastitim problemima (a baš od toga bježimo slušajući omiljene nam S.O.S, don't stop the music, umbrellu…)
-:Nikako da odagnamo depru koju smo si navukli slušajući ovo (svi emo, cut-me likovi bi trebali zaobići ovo)
-:Pucanj za kraj??????? YAY! propucajmo se!???pa mislim stvarno? Crnje ne može!

Take a breath, take it deep (Ok; jesmo!)
Završne riječi:
Grobnički nastrojena, opterećavajuća balada koju izbjegavajte u teškim trenutcima, a slušajte kad osjetite pomanjkanje istih.(znači nikad, ma slušajte ju 24/7..ipak je to Rihanna…a pjesma i je LIJEPA, PREKRASNA na neki morbidan način)
OCJENA:3.5/5
Image and video hosting by TinyPic
on a side note: nadamo se da ce rebirth, ponovno rođenje nakon ovog kobnog ruleta biti uskrsnuće radosne, rasplesane rihanne!

Chris Brown:''Crawl''

Ne podržavamo nasilje nad ženama, (baš nasuprot) no nismo mogli odoljeti i nagrditi Ririn post sa malo Chrisa. A osim toga Rihanna nam se nekako umislila, baš je cocky diva…pa nam nije problem recenzirati njenog bivšeg udarača->Chrisa, čija je karijera na respiratoru. (rado bi mu ugasili aparate da se ovako ne muči, puže po dnu glazbenih ljestvica..no ima on talenta pa možda zavrijeđuje drugu šansu :S)
Gmizavac Chris će se morati naučiti nositi s flopovima (ovaj će single vjerojatno zakazati kao i prethodni sa novoga albuma ''Grafitti'').Trebat će proći dugo vremena da se njegova karijera revitalizira nakon incidenta s Rihannom, oklijevanje javnosti će potrajati stoga mu nema druge nego raditi i stvarati novu glazbu…upornost se isplati a ni izgled mu neće odmoći ;)


Review:''Crawl''
Puzanje do ljubavi bi bilo slatko u drugom kontekstu.
Crawl je baš izdan paralelno s novom rihannom.; nemoguće je ne povući paralelu i prepoznati jecanje i kajanje chrisa (LOL).
On puže da bi mogao ponovno hodati, kao ljigava gusjenica(trenutna percepcija javnosti) gmiže u pokušaju očvršćivanja, migolji se ne bi li zaslužio novu priliku, koprca se do ponovnog uzleta(he wishes).
Da su okolnosti drugačije, ova bi pjesma možda i postala 1/2hit jer je romantična, dirljivo vokalno interpretira poruku, a njen izvođač je sexy. No pošto se iza sve te mekoće stoji monstrum, možemo komotno udariti pečat :FLOP!
OCJENA:2/5
Image and video hosting by TinyPic

Plus one , 1+1gratis
Chris Brown: ''I can Transform ya'' (feat. Lil' Wayne & Swizz Beatz)
Hoće li nova transformacija nadmašiti masku dobroćudnog, humanitarnog plesača?
Chris nam nudi transformaciju (LOL) no jasno je tko se treba mjenjati…Zabavan, urban zvuk je usklađen s imenom albuma(‘’Grafitti’’) s kojega je pjesma skinuta kao prvi single. Šarenilo zvukova robota I pištaljki nadopunjuje taj funky đir. I Optimus Prime se našao u pjesmi, njega vam spominjemo kao posljednji dokaz da pjesma valja.
OCJENA:3/5

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 22.10.2009. u 09:07 sati.