Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

I EVO SMO PROŠLI POLA...

Ma što pola? Još malo pa gotovo! Barem ovaj prvi dio. Ostali su nam Dragovoljac, Dinamo, Lokomotiva i Ponikve.
Do sada smo "ubrali" 9 bodova. Malo? Pa prošle jeseni, i to cijele, bilo ih je 7. A još poneki očekujemo. E sad, nije da nismo očekivali više, baš na konto prošlog proljeća, ali ih je ipak 9.
I to Hašk-TREŠNJEVKA 0-6
TREŠNJEVKA-Dubrava 4-0
TREŠNJEVKA-Trnje 3-0
Poraze, naravno, spominjati nećemo. Bilo je teških, a bilo je i osobito teških.
Ostale ekipe idu po redu. Dinamo, naravno, prvi sa šest pobjeda i gol razlikom plus 48. Pitanje za naše koji su prošli drugi razred. Za odgovor ide sladoled. Koliko je golova Dinamo dao po utakmici ako je zabio 48 gola u 6 utakmica. Puno zgoditaka? Možda i nije s obzirom na ekipu koju imaju i izražen interes za igrače u ostalim momčadima.
Druga Kustošija. Sjajan početak prema kojem bi poraz protiv Dragovoljca trebao biti kiks. Dosadšnje iskustvo mi govori da nema ekipe - čak je i Dinamo padao - koja je jednakim tempom prošla cijelo prvenstvo. Kustošiji će biti sasvim sigurno još toga, ali radi se o dobroj ekipi koja njeguje pravi nogomet.
Jedini poraz Lokomotive do sada bio je onaj protiv Dinama. Neriješeno su prošli protiv Španskog. Croatia Sesvete se polako diže što ne čudi s obzirom da se radi o vrlo nezgodnoj, manje tehnički, a više fizički, jakoj ekipi. Promijenjeni Dragovoljac ćemo tek vidjeti, budući da je očito došlo do bitnih promjena u ekipi u odnosu na početak prvenstva. Trnje je krenulo sjajno, ali je tako teško ostati do kraja na toj razini pa porazi ne čude. Dubrava je pak počela loše, kao i Špansko koje je doduše gubilo tekme tek s jednim golom, ali povratak je za obje ekipe već počeo. Ponikve su samo s jednom pobjedom što ne znači da se - kao i ove dvije ekipe prije - neće vratiti u prvenstvo. Najdublje je pao HAŠK koji ne samo da nema boda nego je u šest utakmica uspio zabiti tek 1 gol.
I na kraju, svim klubovima želim fair borbu i suce koji će suditi ove "male" utakmice na način koji im to dolikuje i kakav smo vidjeli više puta ovu jesen koja se polako pretvara u zimu. A kada zaista zahladi, gdje ćemo trenirati?


Post je objavljen 19.10.2009. u 19:14 sati.