Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disposableteen

Marketing

This is Channel Hell!

Povratak u blogersku scenu. 7:04 pm. 19.10.2009.

Stvarno me dugo nije bilo. Pitam se jesam li nedostajao svom blogu koji me svo ovo vrijeme čekao. ^^ No dobro. Moram izvijestiti o svojoj novoj velikoj ljubavi pronađenoj u svijetu glazbe koja je čak bacila Marilyn Mansona u sjenu. Predstavljam (promoviram): Angelspit (electro/industrial/cyberpunk).

Photobucket DestroyX - vocalist, artwork designer, distorter :)

Photobucket
Zoog - vocalist, music

Zahvaljujući njima se usudih kupiti original CD što prije nikad nisam učinio. Ne žalim ni lipe utrošene na njih. Posljednji album Hideous And Perfect je broj 1 2009.-e godine. Stvarno hit nad hitovima.

h&p
Ponosan sam što album cover u obliku postera krasi moj crveni zid.

Moram se pohvaliti i dobivenom novom sobnom opremom. Dobio sam regal, stol za kompjuter i niski crni stol za piti kavice. Mmmm... Konačno se ponosim svojom sobom tee-hee... Bio bi i red nakon 19 godina spavanja u njoj!!
Ljeto je prošlo, a da nisam ni znao! Tek kad je puhnula prva bura zapitah se odakle tolika hladnoća kad ono, jesen!!! -.-'' Ugl. 4 mjeseca sam radio u hotelu Istra na Crvenom Otoku (otok nije crven!!) lud Bilo je lijepo dok je trajalo, premda priznajem da su mi kolege dosadili.. aah.. nisam uspijevao shvaćati Slavonce. Taj narod je stvarno čudan. Da, moram generalizirati. yes Imamo nepremostive razlike u razmišljanjima i tu je kraj priče, DDD!! nono Plaća je bila zadovoljavajuća, posao ne tako težak, ljudi ok, no opet mislim da se neću više vraćati.

Sad se spremam za autoškolu. Bilo bi vrijeme. Sutra idem po knjige i odmah se bacam na učenje. Željan sam znanja. Dosta je bilo glupog Natana koji nema pojma ni o čemu. njami Također ću (hopefully) uzeti knjige s faxa i pokušati rješiti 2 "raspoloživa" predmeta.

Kako mrzim ovaj internet i laptop. Sigurno nisam ni prvi ni zadnji koji izrazuje nezadovoljstvo prema svojim tehnološkim bebicama. Svaki komentar na ovo je suvišan, stoga, ovim završavam povratnički post.

Ako je bilo nekih inovacija ovdje, molim vas, podijelite samnom kako bih mogao i ja nastaviti pratiti blogerske trendove =P.

quote of the day "anger is a currency, cynically mad, hatred is the new economy!" - Angelspit

¤toodles¤


Post je objavljen 19.10.2009. u 19:02 sati.