Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Danas Manu Chao relase party u Palachu!

baionarenaPrva riječka reggae emisija Zion noiZ od prošloga tjedna se osim na SVID Radiju može čuti i u klubu Palach, nakon čega slijedi reggae slušaonica u istom klubu.
Za danas pripremili su posebno događanje: relase party povodom izlaska albuma "Baionarena", kojeg je u svojoj reggae/world music kuhinji skuhao Manu Chao i njegov Radio Bemba Sound System.

Album sadrži dva CD-a i DVD sa snimkama zadnjeg koncerta s njegove turneje 2008. godine u slavnoj rimskoj areni u Bayonneu. Na albumu se nalaze mnogi hitovi uključujući "Clandestino", "Tombola", "Rainin’ In Paradize", "Mala Vida" i ostale. Na DVD-u se nalazi cjelovita video snimka koncerta i dodatne snimke, uključujući video spotove s albuma "La Radiolina" i dokumentarac pod nazivom "Carnet de Voyage".

Manu Chao i njegovo glazbeno djelovanje bit će tema slijedećeg Zion noiZa, a u Palachu slijedi gledanje DVD-a "Baionarena". Ali to nije sve! Moći će se odigrati reggae tombola i za 9.99 kuna osvojiti novi album. Nakon DVDa i nagradne igre slušamo reggae/world music/patchanka/mestizo do kraja radnog vremena Palacha.

www.manuchao.net

PONEDJELJAK ::: 19:30 ::: PALACH ::: UPAD FREE

Post je objavljen 19.10.2009. u 16:23 sati.