Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Zagreb 1-Dinamo 0

U sklopu 11. kola HNL-a Dinamo je gostovao kod gradskog suparnika Zareba u Kranjčevićevoj ulici. Dinamo je već na početku preuzeo kontrolu igre. Prvi je pokušaj Dinama bio Vrdoljakov u 17. minuti nakon kornera Moralesa, no vezni igrač Dinama pucao je preko gola.U 18. je minuti Mandžukić povukao loptu i osvojio dosta prostora, te došao do ruba kaznenoga prostora, no nije mreža Zagreba ostala je netaknuta.

Novi pokušaj Dinama uslijedio je u 22. minuti kada je pokušao Morales iz slobodnog udarca, no rezultat je ostao nepromijenjen. U 32. minuti Krstanović je krenuo sam prema Lončariću, no pucao je pored gola. Badelj je u 44. minuti izborio slobodan udarac na 20-tak metara od gola Zagreba, ali Moralesov je udarac Škorić skrenuo u korner.

U 47. minuti Morales je imao još jednu priliku iz slobodnjaka, ali je pogodio u živi zid. U 60. minuti povela je momčad Zagreba pogotkom Davora Vugrineca, nakon što je Celjak je prošao stranom i dobro centrirao. U 63. Minuti uslijedila je i prva izmjena u momčadi Dinama, pa je tako igru napustio Sammir, a zamijenio ga je Tomečak. Papadopolulos je u 84. minuti pokušao glavom na centaršut Etta, no Škorić je se pobrinuo da rezultat ostane nepromijenjen.

Zagreb-Dinamo

Zagreb, stadion u Kranjčevićevoj

Suci: Dalibor Mlakar (Zagreb), Novosel (Vrbovec), Grgec (Bistra)

ZAGREB: Škorić, Celjak, Jefthon, Pejić, Parlov, Oršulić (69.' Pavlović), Špičić, Jugović, Šovšić, Krstanović, Vugrinec (73.' Abdurahimi)

DINAMO: Lončarić, Kovač, Lovren, Etto, Sammir (63.' Tomečak), Badelj, Mandžukić, Vrdoljak, Sivonjić, Cufre (70.' Papadopolulos) , Morales

STRIJELCI: 1:0 - Vugrinec (60.')

ŽUTI KARTONI: Parlov, Abdurahimi, Celjak (Zagreb)

CRVENI KARTONI: Ivan Krstanović (Zagreb)

Post je objavljen 18.10.2009. u 15:32 sati.