Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meblackangel

Marketing

pricica

danny i noelle jos nisu znali na cemu su. izlazili su par dana, ali zbog noelline prijateljice misty nisu se mogli potpuno opustiti.

naime, noelle i danny su se upoznali dok je danny izlazio s misty i noelle je bila uvjerena da danny jos uvijek gaji neke osjecaje prema misty. od dannyjevog i mistynog prekida proslo je dosta vremena. i iako joj je nekoliko puta pruzio priliku da se pomire, misty ga je svaki puta odbila, potpuno sigurna u svoj odgovor. no kada je saznala za noelle i dannyja, htjela je promjeniti svoju odluku. noelle nije znala je li to zbog toga sto misty osjeca nesto prema dannyju ili se samo inatila i zeljela im napakostiti.

danny je odlucio rjesiti stvari jednom zauvijek sa misty. pozvao ju je sa strane da razgovara s njom. vrijeme je prolazilo, a kisa je padala i ispirala sve lose sto se dogodilo... tako je barem noelle osjecala...

nakon poduzeg cekanja misty je dosla do noelle da popricaju. noelle je upitala:
- i? sto se dogodilo?
misty joj je odgovorila:
- ma on je pricao tamo nesto o tome koliko me volio i kako je htio biti sa mnom, ali ja ga zapravo ni nisam slusala. samo sam se pravila.
noelle, potaknuta nepoznatim bijesom, osamarila je misty, svoju najbolju prijateljicu. svjesna sto je ucinila, noelle je otrcala u kisnu noc. otisla je do mjesta gdje su se ona i danny prvi put poljubili i razmisljala o svemu.

cinilo joj se da nije proslo ni 5 minuta, kad je ugledala dannyja na 10 metara od sebe kako prilazi. dosao je do nje i zagrlio je da je utjesi. rekao je:
- znao sam da cu te tu naci.
zatim ju je upitao:
- sto se dogodilo? zasto si osamarila misty? zasto si tako otrcala?
noelle mu je odgovorila:
- trebao si je cuti sto je rekla. smijala ti se, ismijavala te. rekla mi je kako te nije ni slusala dok si joj pricao.
pocela je plakati. nastavila je:
- ja to nisam mogla podnijeti. nitko nece ismijavati osobu koju ja...
zastane i rece:
- ...osobu koja je meni vrlo draga i do koje mi je jako puno stalo.
danny je pogleda sa sjajem u ocima i rece:
- noelle, reci ono sto si stvarno htjela reci. dovrsi onu prvu recenicu koju si zapocela.
noelle je ostala zbunjena nekoliko trenutaka. nije znala sto bi rekla. znala je da je jos vrlo rano da mu kaze da ga voli.
- nitko nece ismijavati osobu koju ja volim. - rece konacno.
danny je stisne uza sebe te joj prosapce na uho:
- i ja tebe volim.
njezno joj je podigao glavu, a suze u noellinim ocima davale su im jos veci sjaj. tako lijepi sjaj iskrenosti kakav je danny poznavao, ali ga je zaboravio. to je bio onaj sjaj iskrenosti kakav samo jos djeca imaju - neiskvaren.
usne su im se lagano spojile u jedan dugi, iskreni i prelijepi poljubac koji ce oboje pamtiti do kraja zivota.

Post je objavljen 18.10.2009. u 00:50 sati.