Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Tajne Madonninog makeup-a

Poznata vizažistica Gina Brooke u razgovoru sa magazinom BlackBookMag je otkrila kako izgleda biti odgovoran za Madonnino lice.


- Trepavice od krzna kanadske kune su postale veliki hit, Madonna ih je prva počela nositi, zar ne?
Da, htjela sam Madonni pokloniti nešto posebno, upoznala sam Shu Uemuru i zajedno smo kreirali posebni set umjetnih trepavica od krzna kanadske kune samo za Madonnu. Tada smo napravili samo jedan par, nismo planirali masovnu proizvodnju tih trepavica zbog sigurnosti životinja. Iduća stvar koja ti dolazi jeste da te zove Oprah Winfrey i moli za još jedan par trepavica. Naručila ih je oko 200, a za pojedinačno cijena je iznosila 1,000 američkih dolara.

- Otkrijte nam tajnu, što Madonni održava mladoliko lice?
Madonna obožava maske. Koristimo maske za lice Phyto-Black Lift Lifting Mask, to su maske u gelu koje uključuju pritezanje polimera i ekstrakt soje za zatezanje i izglađivanje kože dok poboljšava elastičnost i sprječava bore. Radi se o jednom triku, kada Madonna završi sa tuširanjem, njene pore su otvorene i odmah detaljno stavimo masku na lice. Djeluje na konture lica i podiže kožu.

- Što radite Madonni, a ne ostalim izvođačima?
Voljela bih misliti da nema pravila za makeup, bez ikakve formule i da ne postoji jedan ili pravi način kako bilo što uraditi. Madonna i ja smo prilično jako slične, obje smo veliki perfekcionisti. Kada radim s njom, koristim uveličavajuće staklo i posebno svjetlo. Madonna voli balans, prave linije i savršene proporcije.



Post je objavljen 17.10.2009. u 17:00 sati.