Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

TRNJE OSTALO KRNJE

Najprije hvala treneru Vedranu koji je vodio prošli trening i ovu utakmicu. I to tako da se izostanak našeg Jakoba nije toliko osjetio kako smo se bojali. Na žalost, Vedranova "core" ekipa '99. nije uspjela. U tvrdoj utakmici u kojoj su poveli 1-0, imali solo-prodor prema golu koji je igrač Trnja nemilosrdno spriječio (kasnije je isključen, ali zašto ne odmah?), na kraju je ipak bilo 2-3.
A sada mi! U dobroj utakmici s odličnim protivnikom bili smo bolji. Pobjedili smo Trnje 3-0. Unatoč onim njihovim poznatim navijačima koji se čude svakom autu, da o prekršaju ne govorim, naši klinci su to odradili vrlo hladno i pametno. Igra od noge do noge, s velikom sigurnošću u obrani, dovela nas je do još nove pobjede. Strijelci su ovaj put bili - Mihal (ej prvi gol, to majstore, znam da se sada otvara za dalje), Pavle (opet iz kornera) i Sven (super slobodnjak, zbunio se golman). I svi ostali, ne znaš koji je bolji od kojeg. Jel Vlado s lijeva, jel Viki s desna, jel Karlo gospodar terena, a Luka lijeve strane obrane, Družinec zadnje sredine, Hrc bulodožer, Ante razarač, Mička tehničar, Piškor uporan, Pako standardan... Zaboravit ću nekoga, a to ne smijem, posebno ne hobotnicu Juraja koji nikako ne želi biti Pletikosa!
Sve u svemu, dečki kapa dolje. Trnje je od Dinama bilo bod slabije u ukupnom skoru (limači i stariji zagiči) od Dinama (Dinamo 36 bodova, Trnje 35), ali su onda naišli na Trešnjevku. Čekamo i ove druge...

Post je objavljen 15.10.2009. u 21:03 sati.