Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

2 HMNL - sjever / odgođen početak

----- Kada smo pročitali na portalu cro-futsal da je odgođen početak 2.HMNL-sjever nismo se iznenadili. Veliko nam je bilo iznenađenje kada smo pročitali da je izabran za Tajnika Udruženja 2 HMNL Zoran Dodig umjesto Romea Čižmešije, izgleda da mu je to nagrada za prošlogodišnji rad (bio je Povjerenik 2.HMNL-sjever i tajnik MNK"Zagreb Zapad" klub koji se natjecao) kada je napravio "kupleraj" od lige zajedno sa Ljubomirom Puljićem (disiplinski sudac i predsjednik MNK "Zagreb Puljić" klub koji se natjecao).
---- Svijetla točka lige je što se izabralo novo rukovotstvo:Povjerenik (Z.Platerineri),Disiplinac(F.Božić),Povjerenik suca (M.Dobrović) i Pred.Plenuma (V.Brnić) još treba izabrati člana za komisiju za žalbe(umjesto I. Puljek) i člana za I.Odbor Udruženja (umjesto Koljaje) i to treba izabrat prave ljude (nikako ne iz kluba MNK "Zagreb Zapad" ili nedaj bože iz MNK"Zagreb Puljić").
---- 2.HMNL - sjever biti će liga bez problema kada se budu maknuli ljudi koji su do sada bili na funkcijama i u rukovodstvu malog nogometa HNS - ZNS (Čižmešija + Milić + Dodig + Puljić + Koljaja).njima više nikada se nesmije dati da budu u vodstvu lige , udruženja ili komisija jer to što oni su radili to svatko zna i zato nije čudo što su radili pojedinci na ovom Plenumu. Prvo što se treba zabraniti nastup klubu MNK"Zagreb Puljić" jer je odustao od natjecanja prošle godine i nije podmirio sve financiske obaveze i zbog toga treba klub kazniti i treba kazniti Ljubomira Puljića zbog neodgovornog rada kao disiplinski sudac i zbog nešportskog ponašanja kao predsjednik kluba MNK"Zagreb Puljić".
---- Treba napraviti novi službeni Portal a ne da bude šef sadašnjeg Portala Romeo Čižmešija (samo pogledajte izvješća sa sjevera koja on propušta).
---- Maknuti Z.Dodiga kao tajnika Udruženja jer nije sposoban za tu funkciju (nezna samostalno raditi).
---- Milića treba samo pustiti da radi u klubu a ne u forumima.
---- Koljaja se sam maknuo jer je uvidio što su radili Milić,Puljić,Dodig i Čižmešija , a on nije taj s kojim bi oni htjeli manipulirati.
ZATO ZNAJTE KADA SVE TE LIKOVE MAKNETE ONDA ĆE LIGA BITI LIGA I JAVITI ĆE SE JOŠ KLUBOVA ZA NATJECANJE .

Post je objavljen 15.10.2009. u 19:07 sati.