Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neznamkud

Marketing

jedan dosadan dan..

Sutra cu sk..
popodne sam s najfrendom, s onim likom-dilerom(s kojim sam prije mutila, pa se gledo s deckom) i jos jednim frendom, te 1 frendicom na kavu..
Stara mi ne podnosi moje drustvo..i ne zeli da se druzim s njima..
doletjela je odnekud do kafica,.. decki, cim su zapazili njen auto, svi su se preko mene i frendice, poprtili i odjurili unutra u kafic...
inace nekoliko tjedana prije provalila je da ako me opet vidi u drustvu tih 3 lika, da ce sve prijavit na policiju zbog razl. ilegalnih postupaka ili ih sve pregazit autom i rec da ih nije vidjela...he he likice..
jos ja njima bila prreko moba, tad prije par tj, govorila sta je rekla, a ona i frendica bas prolaze ispred kafica..svi se poceli smijat i valjat od smijeha...i dosla ona meni doma, i pita:koji k je onim tvojima, smijali se ddanas ko da nisu normalni! :)haha da da
A da, uvijek nas mozete predvece zatec u tom kaficu, stalno smo tu, to nam dr ured,dom ..otvaramo racune, svi nam znaju imena, imamo dugove po 500kn i vise i tako..
ako nas bilo ko trazi, i ako je sve u redu, zna di smo,....u kaficu.. u kome??? u nasem!! :)
uglavnom, ja i frendica smo ko 2 budale ostale sjedit za stolom, prepunom casa, cikova i ostalog.. inace uvijek u tom kaficu(i povoljne su cijene tu, nas glavni lokalni kafic), narucimo svako po 2 kave, colu, mineralnu.. brdo toga..
i nista otisla ja do auta, stara me pozvala da sjednem u auto.. bas me hladan znoj proso, trebala sam do doktora, jer sam joj lagala da imam tempeeraturu, da ostanem doma..i misla sam da me skuzila, da je zvala doktoricu, a uz to, od svih auti su bili ispred kafica..
i nista pitala ona mene neke stvari, pitala cemu toliko casa, di mi drustvo kad im tu auti..ja se izvlacim, a ova 2 debila izadu iz kafica i hladno odsetaju svako do svog auta.. nista stara je namrgodena otisla,.. treci frend je sjeo nazad do nas govoreci kakvi su to kreteni, a ova dva umiruci od smijeha, odlucili su se i dalje druziti s nama..
U svakom slucaju stara mi full malo zna o decku.. misli da je neki ok lik.. vidjela ga par puta.. mislim ono, izgleda kao jedan od nas(nausnica, kratka kosa, prugice, trapke, visok, jak ..), al pristojan je i zna se ponasat, kad treba dic glas, kad trebas bit pristojno dijete...
MIlim da bi poludila, jer naj frenda mi ne podnosi, a decko mi jos gori od njega,..i da voli popit, a isto se moze rec i za razne droge...obozava se i zakacit i potuc....uvijek nosi boxer u dzepu...
al jbg, morat ce se i s tim pomirit.. al prema curama je uvijek ok i dobar..
dosla sam doma vec oko 7,,, kad mi zazvonio tel...moja naj frendica izrazreda:ljube, ne javljas se na mob, trebalo bi mi za pusit hitno.. ima sta?
dosli su za nekih 15 min, ona, nj.decko, i 2 frendice.. uzeli robu i otisli..
mob mi je po cijele dane bio doma, nekoliko propustenih poziva od prijatelja i par poruka.. te par poziva od decka i 3 poruke.. zadnja je glasila:
jebem ti mater, daj se javi, zivciras me!! zivce mi dizes, doc cu ti doma!..nazvala sam ga.. mirno se zajebavao negdje s drustvom i jedva cekao da prestanem mleti, da mi poklopi i nastavi partyjat..... e... to ti zivot..

cijelu noc ne mogu spavat, te na dijelove pisem ovvo...ovo je raskos otkad imam laptop, jer me stara spizdi s kompa vec okko 10..evo zaspim na sat-dva, pa se opet dignem i nastavim.. dosada...
misla sam si zamotat sto, i na miru zaspat, al jbg...onda bi me drzalo 2h, pa tek onda san..tako da dodem na isto..


Post je objavljen 15.10.2009. u 05:10 sati.