Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelus-art

Marketing

AKCIJA! Pozivnice serije BEAUTY!

Elegantne pozivnice visoke kvalitete koje će oduševiti Vaše uzvanike od sada u nekoliko novih oblika. Ovaj mjesec predstavljamo vam Pozivnice serije Beauty.

pozivnice_leptir_roza
pozivnice_lila
pozivnice_lila

Svaki mjesec predstavit ćemo Vam novu seriju pozivnica. Ukoliko rezervirate pozivnice u periodu u kojem traje njihova prezentacija te ostavite polog u vrijednosti minimalno 300kn (ili 30% od ukupne vrijednosti narudžbe ako se radi o većem broju pozivnica) ostvarujete

.......................POPUST od 10%.......................

na ukupnu narudžbu i pozivnica i svih ostalih proizvoda koje uzmete uz ove pozivnice (npr. zahvalnice, konfete, kitice, tablice, Knjige gostiju, brojeve stolova, kutije za kolače, jastučić za prstenje, itd). Popust se ne odnosi na repromaterijal (npr. nedekorirane prazne kutijice za konfete ili kolače). Rezervaciju biste trebali realizirati najkasnije u sljedeća četiri mjeseca. Po isteku tog roka gubite pravo na popust.

Predstavljamo vam Pozivnice serije Beauty.

pozivnica zahvalnica za vjencanje by Angelus art

Ne propustite ovu izvanrednu priliku. Kreirajte svoju pozivnicu po želji iz široke palete naših trakica i kartona. Pogledajte sve mogućnosti izvedbe i izaberite onu koja Vama najviše odgovara.

pozivnica zahvalnica za vjencanje by Angelus art

Ova pozivnica izrađena je od visokokvalitetnog kartona i ima oblik leptira. Kuverta može biti izrađena od ekskluzivnih kartona perlastog sjaja u bijeloj i bež boji ili klasičnog bijelog ili bež kartona. Vanjski karton je ujedno i kuverta pozivnice koja se može zatvoriti na dva načina.

pozivnica zahvalnica za vjencanje by Angelus art

Kuverta se izvana može dekorirati na bezbroj načina, evo nekoliko primjera:


pozivnica zahvalnica za vjencanje by Angelus art

Za veći prikaz slike kliknuti na sliku.

Unutar kuverte nalazi se karton s tiskom teksta po želji. Unutarnji karton može biti u dva sloja i u boji koja Vama odgovara. Tisak teksta također može biti u željenoj boji. Karton možemo i dekorirati po želji na više načina. Evo nekih od njih:

pozivnica zahvalnica za vjencanje by Angelus art

Za veći prikaz slike kliknuti na sliku.

Cijena ove pozivnice kreira se ovisno o izvedbi i vrsti materijala te količini naručenih. Kreće se od 7,5kn* pa na više. U cijenu je uključen tisak.

* Pozivnica za 7,5 kn je pozivnica izrađena od krem mat kartona otisnuta u jednoj boji na unutarnjem kartonu, na bazi 100kom, izvana dekorirana okruglom naljepnicom s imenima ili inicijalima. (Vidi slike: dekoracija kuverte slika 4, dekoracija kartona slika 1)


Akcija traje od 15.10.2009. do 15.11.2009.
Narudžbu treba aktivirati i ukupan iznos narudžbe za popust uplatiti najkasnije do 15.03.2010.

Ukoliko i vi želite ovakvu pozivnicu usklađenu s Vašim vjenčanjem, naručite ju osobno ili na naš e-mail.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!!!!

Vaš Angelus art.
tel. 01/3630 682
e-mail: info@angelus-art.hr


Post je objavljen 15.10.2009. u 02:11 sati.