Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

jebo valentinovo.

tak, prvo da to rijesimo. mislim, bolje da ga posaljem u kurac odmah u naslovu, nego da raspredam u cijelom postu o besmilu, komercijalnoj vrijednosti i emotivnom nistavilu istog. iako pri slanju Bozica u kurac u ocima vecine ispadam, jednostavno receno, zao, valentinovo mogu mirne duse poslat u kurac. i nekak vjerujem da ce se tu nac dosta ljudi koji ce se slozit samnom.

a ak se ne slazete samnom, u krivu ste. nego, jebo to. nisam o tome htio pisat.

u biti sam samo htio napisat da sam jutros dosao natrag u Miken. onaj mitfahrzentrale je ispao odlicna fora. do Beca sam isao sa tim likom i jos dvije cure. natrag smo isli samo nas dvojica. lik je prilicno interesantan: Rumunj koji je u Njemacku dosao kao klinac, sa starcima. sad ima 28 godina, dosao je negje '90, sto ce reci da je dosao sa 15ak godina. Zavrsio strojarstvo u Minhenu, sad ovdje radi doktorat. Svoju curu, takodjer Rumunjku, upoznao je jednom prilikom u Minhenu. Ona ima 24 godine i studira u Becu. jedan vikend on ide u Bec, jedan ona dolazi ovamo. interesantna veza.

i ove dvije cure u autu su bile dosta zanimljive: jedna je Grkinja, apsolventica prava (kao "apsolventica na pravnom fakultetu", ne kao "prava apsolventica"), koja radi svoj internship u EADS-u (european aeronautic defence and space company) ovdje u Minhenu. isla je u Bec za vikend. solo. ono, vidjet kaj ima u tom Becu. :) druga je studentica modnog dizajna u Becu, koja se vracala sa praznika u Minhenu doma.

racunica je prilicno laka, ali da ipak jos jednom rekapituliram kako je taj mitfahrzentrale dobra stvar: decko koji je vozio je od nas, za put tamo i natrag, dobio ukupno 80 eura. dakle, pokrio si je benzin, a brijem da je nesto i zaradio. ja sam otisao do Beca i nazad za 40 eurona, dok bih autobus platio minimalno 50. da ne spominjem kak je ovo ipak brze i udobnije. a i bilo je dobro drustvo.

sam Bec je isto bio OK. lagana setnja, kavica, ovo-ono. dva dana i tri noci chillanja. u subotu je vrijeme bilo prilicno jadno, pa smo I. i ja brijali po Donauzentrumu, shopping centru na Kagranu. navecer smo otisli u birc gdje radi Kerstin. bila je tamo, pa smo malo popricali. ne bas previse, jer mi je bilo glupo I. ostavljat solo, a i dogovor je bio da u nedjelju nas dvoje idemo na kavu. za Bozic si je poklonila jos jednu tetovazu. spaljeno celjade. no dobro.

u nedjelju ujutro mi je poslala sms da je ipak previse umorna. kao, sori, radila cijelu noc, kurac-palac, ali bilo joj je drago da me vidi. no dobro. u ustima mi je ipak ostao gorak okus odjeba. rekla mi je vec da joj je decko dosta ljubomoran, pa sam prilicno siguran da joj je bilo lakse odjebat me nego da decku mora objasnjavat kaj ce samnom na kavi. ma mislim, okej, ali tak mi to reci, nemoj mi pricat da si cijeli dan previse umorna za kavu. koja kontradikcija, "previse umorna za kavu".

oh well.

za srijedu jos nisam ziher dal dolazim u Zagreb. vrlo vjerojatno da. ali di bi tu bila avantura ak bih to znao vec tri dana unaprijed...

Post je objavljen 14.02.2005. u 13:09 sati.