Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Crtica

Ah, eto napravio sam to. Opet sam formatirao C:. Jednostavno nije bilo drugog izlaza. Već se danima vukao kao krepaloština na kiši i zapinjao toliko da mi je bilo zlo i najradije bih bio izašao i pogurao ali nisam imao iz čega izaći! Dobro, da sam kojim slučajem JUČER odlučio izaći i pogurati vjerojatno bih izgubio glavu negdje između Zadra i Karlovca jer upravo nas je na tom potezu kiša mlatila kao da joj je to zadnji neispunjeni zadatak prije nego ode u mirovinu. Naprosto strašno. Autocesta je plutala u hektolitrima vode i mislio sam da ćemo se utopiti. Najgore je bilo to što se prednje staklo autobusa toliko zamaglilo da ja ne znam kako je onaj jadničak uopće vidio kuda vozi. Vjerujem da je većina toga prošla „na sluh“. I iako se drugi vozač grčevito borio sa staklom i non stop ga čistio i brisao, koristeći neku smjesu koja bi trebala (kažem, trebala) držati zamagljenje podalje, nije uspijevalo ništa. Toliko se bilo smračilo i u tri popodne je izgledalo kao da je ponoć na Aljaski u vrijeme šestomjesečne noći. Naprosto prestrašno.

I tako, dok se određeni updatei te poneki program polako vraćaju na svoje mjesto i dok kompjuter još uvijek leti kao da je ispod čekića maloprije izašao, ja negodujem. Negodujem zato jer su idiotska predavanja iz geologije s paleontologijom počela još prošli tjedan i danas sam ČAK imao i praktikum no nigdje proklete obavijesti!! K tome, nigdje ni na kakvom popisu nisam pa sam onda danas na blef otišao na jedan od praktikuma i pitao asistenta da dobro koji je vrag. Uvalio me u jedan praktikum i sve je na tome stalo.

O izletu na Medicinski fakultet neću niti pisati, a pogotovo neću spominjati neopisivu neupućenost lokalne referade u afere koje se ne tiču nikoga tko u doglednoj budućnosti neće vitlati stetoskopom. Naprosto prestrašno. Zgrada Zavoda za anatomiju se raspada i u renoviranju je. Tamo sam otišao u pratnji Uluzinog dragog i Ulfuz koji su se ponudili da me otprate gore kako bi mi on mogao pokazati gdje to uopće je. Aaaabrrrr.. Zgrada izgleda kao da je pobjegla iz sanatorija. Ako tamo budem morao imati predavanja iz anatomije neka me odmah spreme u formalin.

Danas smo si Ulfuz i ja kupili dvije Erlenmeyer tikvice s ravnim dnom koje će nam služiti umjesto šalica za kavu/čaj te kao čaše za ovo ili ono. Veoma je zanimljivo praviti čaj u erlenmajerici, moram priznati, a još zanimljivije pokušati i piti dotičnu supstancu iz nje. Da su barem svi moji pokusi iz kemije ispadali tako savršeno obojani kao čajeki danas. :) Odlučio sam upotpuniti svoju policu s čašama još nekim probranim primjercima laboratorijskog posuđa tako da si moram kupiti i koju menzuru, stakleni štapić (ne biste vjerovali koliko je teško miješati šećer običnom žlicom s dugim vratom kroz USKI vrat erlenmajerice)... Uglavnom, Semmy, ukoliko želiš ne biti out, savjetujem ti da skokneš do Hospitalije i za 27 kuna zbaviš jednu tivkicu od 300 mL kako bi se uklopila u crowd. :))) Mislim da ću si kupiti i jednu s okruglim dnom te potom natjerati Ulfuz da napravi glineni tronožac u kojem ću je držati (tikvicu, ne Ulfuz). U svakom slučaju, kupite si jednu erlenmajericu, doživljaj ispijanja čaja će vam se totalno izmijeniti. Sutra ću slikati kako to izgleda, čisto da vidite koliko je uvrnuto :)))) Sada idem u krpe jer mi se spava (zahvaljujući Ketonalčeku glava mi se više ne raspada, sunce moje plavobijelo...), a sutra treba na MUP srediti prijavu prebivanja te proždrijeti nešto u Socijalnom Centru prije odlaska do referade i zahtijevanja objašnjenja zašto mi prokleti indeks nije gotov kad već skoro dva tjeda stoji na upisu. Why me? Oh, Wahahahahahay it's always meeee?

P.S. Uvijek sam za berbu? kestena (nije li ih lakše jednostavno skupljati s poda te event. tresti kesten da sami pootpadaju? :)))))) ) Kad smo već kod međusobnih zivkanja, Neko-chan, ti i ja, ponedjeljak negdje poslije pet, kava ili čaj, a može i kakao? Što kažeš?


Post je objavljen 13.10.2009. u 23:21 sati.