Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Maštaj, stvaraj, izrazi se, sudjeluj!

Počela je prava jesen, vrijeme je da se malo-pomalo zavučemo u tople prostore i u njima nađemo sadržaje kojima si možemo ispuniti vrijeme, zabaviti ... i to, po mogućnosti, na nekakav ispunjavajući i kreativan način.

Moj prijedlog za slijedeći tjedan je "FISTT ART FEST" koji će se održati u prostoru Kluba SC-a ... A o čemu se tu radi najbolje će vam reći kratki prikaz tog događanja sa njihove web stranice na kojoj možete naći kompletan program i više detalja o ovom zanimljivoj inicijativi!


Preneseno sa web stranice "FISTT ART FEST"-a

Udruga za promicanje audio – vizualne kulture FISTT sa ponosom predstavlja drugi po redu međunarodni festival neafirmiranih umjetnika i kreativnog stvaralaštva „FISTT ART FEST”.

Posjetite naš mali čudesni svijet, 16. i 17.10 na katu zagrebačkog SC-a, u prostoru Kluba SC i na terasi SC-a, gdje će tokom ta dva dana svoje nesvakidašnje i originalne hand made radove predstaviti preko 30 neafirmiranih autora iz zemlje i šire.

Odmorite se od dosadnih priča o recesiji i problemima, prekinite užurbanu svakodnevnicu, stanite i provedite ugodno poslijepodne i večer u pozitivnoj atmosferi i ugodnom druženju.

Naučite kako svojim idejama udahnuti život na nekoj od besplatnih radionica, nagradite se nekom ručno izrađenom sitnicom i probudite zaigrano dijete koja spava u vama.

Od shoppinga i radionica možete predahnuti uz kavicu u festivalskom caffe – u sa dječjim kutkom gdje se klinici mogu igrati pod nadzorom naših volonterki sa edukacijsko–rehabilitacijskog fakulteta, a predvečer savladati osnove nekih karipskih i afričkih plesova ili naučiti svirati novi instrument.

Nakon 21 h prepustite se vrućim plesnim ritmovima, pokažite svoje novostečene plesne vještine i dopustite našim dj- ima i plesačicama da vas razgibaju do sitnih sati. Zaspite sa osmjehom na licu.


Budite!

_____________________

FISTT ART FEST *2,
pet./sub. 16. i 17.10. 2009.
„Međunarodni festival neafirmiranih umjetnika i kreativnog stvaralaštva“
Klub SC, kat Studentskog centra Zagreb, Savska 25


Post je objavljen 12.10.2009. u 10:09 sati.