Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelus-art

Marketing

Jastučić za prstenje u obliku male knjige!

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam naš novi proizvod:

Jastučić za prstenje u obliku male knjige.

Jastučić knjiga za prstenje
Jastučić knjiga za prstenje

Ova knjižica umjesto listova sadrži mali satenski jastučić za prstenje, a zatvorenih korica odaje dojam prave male knjige. Izrađujemo ih veličinama 12x12 centimetara ili 14x14 centimetara u bijeloj ili bež boji, dok detalje (traku i ukrase) možete uskladiti sa svojim bojama vjenčanja. Moguća je i personalizacija ovog proizvoda, na lijevoj strani knjižice ispisati ćemo tekst koji želite, primjerice imena i datum vjenčanja ili neki vama poseban stih…

Jastučić knjiga za prstenje
Jastučić knjiga za prstenje

Ova knjižica za prstenje idealan je poklon za mladence od kumova ili za mladenku od prijateljica na djevojačkoj večeri. Ona ostaje kao trajna i originalna uspomena mladencima.

Jastučić knjiga za prstenje

Ako se tek spremate zaprositi svoju djevojku, po vašim željama izraditi ćemo knjižicu sa jednom mašnicom za zaručnički prsten te ju u potpunosti personalizirati odabranim tekstom, primjerice "Udaj se za mene!", "Reci DA!" ili tekstom i stihovima po vašoj želji.

Jastučić knjiga za prstenje

Za potpun dojam knjižicu za prstenje isporučujemo u dekoriranoj kutijici dimenzija 16x16 centimetara, spremnu za darivanje ili čuvanje knjižice.

Cijena ovog proizvoda je od 180 do 220 kuna, ovisno o ukrašavanju i personalizaciji.

Ukoliko i vi želite ovakvu knjižicu za prstenje personaliziranu i usklađenu sa vašim vjenčanjem naručite ju osobno ili na naš e-mail.

Vaš Angelus art.
tel. 01/3630 682
e-mail: info@angelus-art.hrPost je objavljen 12.10.2009. u 00:06 sati.