Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Rezultati

Opet sam si dopustio da kasnim sa rezultatima nogometaša Mladosti pa sad moram hvatati zaostatke.

Prije dvije nedjelje smo gostovali negdje (zaboravio sam gdje) i poraženi smo u samoj završnici utakmice. Do 89' je bilo 1:1 a onda smo glupo gutnili još 2 komada.

Prošle nedjelje smo igrali doma. I upisali drugu pobjedu u prvenstvu. Velimir Tresk nam je golom iz penala donio 3 boda i pobjedu nad imenjakom iz Kloštra Podravskog.

A danas su naši nogometaši donijeli i 3 boda iz Sirača gdje je golovima Velimira Treska pao domaćin imenom Kamen. Vrlo važni bodovi i nadamo se da ćemo u nedjelju na svom terenu nastaviti uspješan niz i bježati sa dna tablice. Rezultat je bio 2:1.

Sada imamo 9 bodova nakon 9 odigranih kola. Malo, ali upravo zato moramo doma dobit slijedeću utakmicu a Alkosi su tu da pomognu.



A jučer je počela sezona i košarkašima koji se ove godine natječu u A2 ligi Istok. Pošto naša nova dvorana još nije gotova a u staroj nemožemo igrati ovaj rang, domaćini smo u Slatini.

U prvom kolu smo ugostili HKK Vukovar koji nas je pobijedio sa 8 koševa razlike. Dosta dobra posječenost utakmice od strane Čačinčana. Sada još samo moramo animirati Slatinčane i napuniti svaki puta dvoranu i pretvoriti je u neosvojivu tvrđavu.

To je ukratko to,o nekim novim akcijama pravovremeno ćemo vas obavjestiti a do tada ostajte mi lijepi, zdravi i debeli!

Post je objavljen 11.10.2009. u 19:34 sati.