Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Schildenfeld: Dinamo bi konačno mogao prezimiti u Europi

Među mnoštvom ljudi na šibenskoj rivi, koje je lijepo i toplo vrijeme izmamilo na brojne štekate, našlo se i jedno poznato lice, Gordon Schildenfeld, nekadašnji prvotimac sa Šubićevca, potom Dinama, Besiktasa i sada Sturma iz Graza. Što vi radite ovdje u jeku prvenstva?

- Zbog obveza austrijske reprezentacije ne igra se prvenstveno kolo! Dobio sam tri dana slobodno i gdje bih, nego pravac kući vidjeti obitelj i prijatelje.

• Kako ste se snašli u Sturmu?

- Odlično, prezadovoljan sam, stalno igram i po procjeni mnogih, dosta dobro. Moja momčad je trenutno četvrta na tablici, dobro nam ide, a atmosfera u momčadi je jako dobra

• Vi ste igrač Besiktasa, na posudbi u Sturmu. Vraćate li se u Tursku nakon ove sezone?

- Ugovor s Besiktasem mi ističe 2011. Teško je u ovom trenutku reći nešto konkretno, sve su opcije otvorene. U svakom slučaju, ako me pozovu, morat ću se vratiti natrag!

• Je li sada sve u redu s vašim vidom?

- Ta neugodna epizoda, daleko je iza mene. Zdrav sam, osjećam se jako dobro i neka samo tako potraje.

• Pratite li Dinamo? Što kažete na njihove igre u Europskoj ligi?

- Kako ne, pomno pratim sva zbivanja u Maksimiru. Dobro im ide, u 1. HNL su nedodirljivi, a i u EL-u guraju dosta dobro. Neka nastave igrati kao što su to uradili u Temišvaru i mogli bi konačno prezimiti u Europi, što im od srca želim!

• A što kažete na “bliski susret” Mamića i BBB-a u Rumunjskoj?

- To ne želim komentirati, ni pod razno!

Post je objavljen 11.10.2009. u 19:02 sati.