Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neznamkud

Marketing

ola ola

Predvece, dogovorila sam se s mojom budalom da se nademo u nasem lokalnom kaficu..odg mi kasnije da ne moze da ima posla..Ali sta otisla sam s ffrendicom kasnije do kafica, da vidimo ekipu i nabacimo koju sprehu..i da, ko je sjedio tamo za sankom i dero se prepricavajuci sto mu se desilo kad je dosao iz zatvora(blagajnica ga pitala kad se bio vratio iz cuze di je bio, nije ga bilo vidjet 4mj.. on se nasmijao i rekao: na skijanju.. dr dan zena mu je dosla ispricavajuci, da nije znala. ).. neke dve nepoznate cure(16,17g) sjedile su s ostalom ekipom i smijale se njegovim glupostima.. a jednu je grlio..cim me vidio oskocio je pol metra.. ja sam radila guzvu i derala se, cure nestale putem vjetra, a ostali valjali od smijeha..
Na povratku iz kafica ja i decko smo navratili do jednog lika... nemam pojma di ni kako..on je morao usput nesto obavit, pa nek mu bude..dosli smo tamo i nakon nekoliko min nj. razgovora s nekim likovima usli smo u vilu. lijepa kuca, bazen, okucnica...
Prosli smo hodnikom i usli u sobu, na koju se nadovezivala jos jedna..Tri zenskice sjedile su za stolom.. Decko je oso se nesto kurcit s njima, ja sam ostala kod vrata, smijuc se s 2 decka koji su nas dopratili do prostorije..
Zatim je izasla jos jedna treba iz susjedne prostorije, a njega su pozvali da ude. zazvo me, te sam usla za njim. Neki muskarac sjedio je za kaucem, pokraj njega neka treba na dr.str. kauca, te rasute stvari po podu.
pozz smo se s likom te sjeli. lik je nabacio: lijepa cura, hoces mijenjat 2 za jednu,hahhaha...A moj kreten odg:uzmi nosi al brisi sve dugove hahaha..neznam meni nije bilo smjesno, likica je vec napol drijemala, izgledala mi nadrogirano u sta ssam se kasnije i uvjerila..
Jos su nabacili koju spiku, a onda je lik povukao, na stakleni stol 2 bijele crte.. Pogledala sam decka.. On se i dalje ufuravao u svoju spiku..
Mislim, on je probo sve, bio navucen, skinuo se, i jos pokoji put sto uzme od tih tezih droga, la to inace nebi trebalo doc do mene..
ja nisam nikad probala bijeli prah, niti ne mislim, a igla mi ne pada na pamet..
Uznemirilo me to, i pocela sam nesto spikat, odvlacit i s time kako zelim ic i da zurim..lik je samo rekao:a bit ce vise za nas..nasmijao se te na nasem odlasku njemu dodo: preljepa ti je cura, zajebana, cuvaj ju...te se nasmijao i namignuo mi...
Znam sto je to bilo, ono sto sam pomislila cim sam usla u kucu.. likice dolaze i rade ama bas sve, samo da dodu do robe koju trebaju..ama bas sve, a poneka i vise od toga...
Sjedili smo neko vrijeme u autu, nedaleko od moje kuce, na osami i pusili..
u meduvremenu smo se posvadali oko rizla, jer uvjek kupi neke lijeve...
Dosla sam rano doma, ipak je sutra skola a i tu vec imam neke propise :) hehe...Zaspat cu ko dijete.. laka noc :)

Post je objavljen 12.10.2009. u 01:18 sati.