Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcina-donjividovec

Marketing

PRIJATELJSTVO I SURADNJA KOJE TRAJU

POSJET PRIJATELJIMA U SLOVENIJI
IHAN- Je slovensko naselje sa 1.500 žitelja locirano 2 kilometra od poznatijih Domžala. Tamo živi i radi donjovidovski zet Nenad Hertelendi, porijeklom iz Kotoribe, nogometni veteran i član NK Ihan, koji je prije desetak godina inicirao sportsku suradnju s nogometnim veteranima Kotoribe. Nastavljena je i onda kada su kotoripski veterani prešli pod okrilje susjednog NK Vidovčan iz Donjeg Vidovca. Odvija se naizmjeničnim susretima i druženjima u Sloveniji i Hrvatskoj. Ovoga puta takvo druženje s prijateljskom utakmicom realizirano je 10. listopada u Sloveniji. U zanimljivoj nogometnoj utakmici u mjesnom Sportskom parku Ihan pobijedili su domaćini rezultatom 2:1. Strijelci za domaćine su bili Dejan Dončič u 22. minuti i Borut Janža u 47, dok je strijelac za NK Vidovčan bio Josip Kuzmić u 1. minuti susreta.
Na odlasku je Nenad Hertelendi gostima poklonio komplet sportske opreme i majice za svakodnevno nošenje. On je uspješni poduzetnik, vlasnik i direktor tvrtke Strojne inštalacije s.p..
Put u Sloveniju su sufinancirali sami nogometaši i njihovih 10 gostiju, a financijski im je pomogla i općina Donji Vidovec.
Tekst i snimke: M. Grubić
FOTOGRAFIJE:
1. U ime NK Vidovčan Nenadu (desno) se je zahvalio klupski predsjednik Blaž Jakupak
2. Zajednička snimka prije početka susreta


Post je objavljen 11.10.2009. u 10:58 sati.