Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Operacija banana

Nasljednica je navrsila sest mjeseci cerek
Taj veliki dan odlucili smo proslaviti kasicom od banane.
Dosta je velika curica, kad smo ju zadnji put mjerili imala je 8kg i 70cm (sto je puno za bebu koja je svojom porodjajnom tezinom u usporedbi s drugim djevojcicama bila malena) i pedijatrica je preporucila da s dohranom zapocnemo s pet mjeseci. Pokusala jesam s rizinom kasicom na majcinom mlijeku, ali nije bila spremna pa smo pocetak odgodili na sesti mjesec.
Kazu da tad bebama vise nije dovoljno samo mlijeko. Meni se moja beba cini zadovoljnom i napreduje normalno, a ja imam puno, previse mlijeka, ali bolje da se pocne navikavati sada nego da poslije ratujemo. Niti ona moze zivjet samo na mlijeku, niti ja namjeravam dojiti godinama nut

Prvi dan sam svecano viljuskom zgnjecila bananu, dodala malo rizinih pahuljica i izdojenog mlijeka. Cijela obitelj se okupila oko nje, tata s kamerom jer je video trebalo poslati obitelji u Englesku, koja je takodjer bila obavijestena o velikom dogadjaju.
Ona je sjedila u svojem stolceku naoruzana plasticno-krpenim stitinikom i zelenom zlicicom, probala, slozila kiseli izraz lica i strucno ispljuvala do i najmanjeg zrnca banane.
Jedva sam skinula smedje fleke s nove, sminkerske robice! sretan

Drugi dan je bilo jos gore, ali sam ju barem obukla u iznosenu trenirku koju je dobila od susjedinih klinaca.

Treci dan smo pokusali s kupovnom kasicom od banane Hipp.
Rezultat, katastrofa!
Kasice je bilo na nosu, ma svugdje.

Prijateljica mi se hvali da njena beba, malo starija od nase, vec mjesec i pol pojede cijelu vocnu kasicu za dorucak i povrce za rucak, a sad joj namjerava uvesti i veceru i ima samo dvije bocice adaptiranog mlijeka dnevno i da mi jako kasnimo. OK, vjerojatno kasnimo, ali mislim da ona malo brza.

A mislim i da nasa beba nije cula za tablice dohrane wink

Sutra je novi dan i nova banana! rofl

Post je objavljen 10.10.2009. u 16:10 sati.