Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

'FERRAGOSTO'

Prema rasporedu danas se igra 6. kolo. Ne znam koje su tekme odgođene zbog "ferragosta", naravno osim Trešnjevke protiv Trnja. Mi igramo u četvrtak. Ostali parovi su Dubrava - Ponikve, HAŠK-Dinamo, Kustošija-Hr.Dragovoljac, Cro.Sesvete-Špansko, a Lokomotiva je slobodna.
Ako netko zna rezultate ili kad se igra utakmica koja je odgođena, neka javi.
Nas čeka Trnje. Prošle sezone su nas pobjedili doma. Ne mogu naći kojim rezultatom, ali mislim 1-3. Vratili smo im u Trnju 1-4, kad je Blažek zabio 3 gola.
Trnje u zadnjoj odigranoj utakmici dobilo Ponikve 4-0, a prije tog istim rezultatom HAŠK, izgubili od Kustošije 5-0 (poznato?) i dobili Sesvete 2-0. Ti su im rezultati, uz jedno slobodno kolo, osigurali treće mjesto s devet bodova i gol razlikom 10-5. Neke igrače su dobili (Janković), a neke izgubili (Jerbić), sve iz i u Dinamo.
Još jednom podsjetnik, danas (subota) seniori igraju protiv prvog na ljestvici NK Radnik Legea. Možda je došlo vrijeme za pobjedu!

BLOG PLUS
Naša već redovita rubrika danas donosi:
Nezgodna vijest. Zbog školskih obaveza, idući tjedan smo bez našeg, a samim tim i najboljeg trenera. Kada su treninzi i tko će ga zamijeniti, bit ćemo obaviješteni.

Na svakom postu napisanom poslije prvenstvenih utakmica je i link za youtube na kojem ćete vidjeti petominutne snimke utakmica. Sve to by studio Mara.
Ekskluzivno, uskoro se vraća i Drežnjak koji dobiva borbu protiv uvijek nezgodne internetske Al-Qaide! Takvi smo mi "zeleni" i ne možemo si pomoći! Bravo majstore!


Post je objavljen 10.10.2009. u 10:56 sati.