Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Poziv iz Vrgoračkih Novina

Ovih ste dana svi imali priliku čitati Vrgoračke Novine. Kako sam već nekoliko puta istakao cilj i svrha Vrgoračkih Novina biti će vrednovanje vrgorske kulture, povijesti i vrgorskog čovjeka, te kritičko razmatranje zajednice u kojoj živimo.
Nadam se da nemate iluzija kako je uređivanje novine lagan posao. To je izuzetno teška zadaća, posebno u maloj sredini gdje svatko zna svakoga. Usprkos tome, prilika da se piše u nekom listu, pa i lokalnom, ne pruža se prečesto ljudima u gradovima poput našega, i oni, posebno mladi ljudi, koji se smatraju sposobnima nešto napisati, morali bi ovu priliku svakako iskoristiti.
Broj Vrgoračkih Novina koji je izašao prije nekoliko dana je prvi broj koji sam osobno uređivao. Znao sam da će biti puno posla, ali nisam ni slutio koliko se sitnica mora poklopiti da bi se novina našla na prodajnim mjestima krajem mjeseca. To je zapravo rudarski posao, ako ga mogu tako nazvati. Neki su novinom zadovoljni, neki ne, pa se nadam da će i jedni i drugi poslati svoje dojmove na našu adresu kako bi ih mogli objaviti.
Ukoliko bilo koji građanin smatra da zna i može pisati za naš list, slobodan se javiti. Ne morate pisati o politici ako ne želite, pišite o kulturi, ekologiji, sportu, glazbi, ukratko, o čemu god želite, a da ima neke veze sa Vrgorcem i Vrgorskom krajinom. U vaše ideje se sigurno neću petljati, moje je da vam osiguram prostor za vaše radove.
Svi ste dobrodošli!

Post je objavljen 06.10.2009. u 12:17 sati.