Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allaboutivanobalic

Marketing

Arena napokon otvara vrata sportskim klubovima


Rukometaši CO Zagreb imat će čast otvoriti velebnu Arenu Zagreb. U srijedu u 18.00 dočekuju švedski Alingsas u utakmici 2. kola Lige prvaka i bit će to prvi sportski događaj u Areni nakon rukometnog SP-a

Svaka čast Prljavcima, Miši Kovaču, Tonyju Cetinskom, ‘kapa dolje’ Breni, Čoliću, seksipilnoj Beyonce, ‘alal vera’ caru Halidu - no - vrijeme je ponovno za rukomet.

Image Hosted by ImageShack.us

Utakmica je u natjecateljskom smislu vrlo važna za CO Zagreb, no, važnija od očekivane pobjede je sama činjenica da će Arena konačno opet poslužiti za svrhu za koju je primarno izgrađena. Nakon završnice rukometnog SP-a u siječnju ove godine, Arena je za sportaše bila zatvorena i služila je ponajprije za koncertne spektakle.

- Imamo veliku čast, povijesna je to utakmica jer će u srijedu Arena poslužiti onima zbog kojih je i izgrađena - kratko je najavio direktor Arene Zdenko Antunović.

Njegovo su oduševljenje podržali čelni ljudi CO Zagreba Zoran Gobac i direktor Bartol Kaleb. Jer - ostvarila im se želja koju su bezuspješno pokušavali realizirati gotovo godinu dana:

- Svašta sam doživio s klubom. Kada smo se selili iz Kutije šibica u Dvoranu II Doma sportova, govorili su nam da će dvorana biti prazna. Kada smo iz ‘dvojke’ išli u ‘Ledenu’, slušali smo istu priču. A bili smo uvijek puni - puna će biti i Arena kad u Zagreb uskoro budu dolazili Hamburg i Ciudad Real - rekao je Gobac zahvalivši Gradu i gradonačelniku Milanu Bandiću koji su im ‘servirali’ takvu privilegiju.

- Švedska momčad nije prevelika meka za gledatelje, no nismo zabrinuti za eventualne prazne tribine. Za ovu je priliku u prodaju pušteno 2500 ulaznica po cijeni od 20 i 50 kuna (prodaja na južnom ulazu u Dom sportova te u Areni na dan utakmice). Ostatak do punog kapaciteta od 15.200 podijeljen je klupskim sponzorima, rukometnim djelatnicima i klubovima pa i nekim školama koje su to zamolile - rekao je Bartol Kaleb.

Gobac je dodao da će u klubu za prvu utakmicu biti zadovoljni s posjetom većom od 10 tisuća, a da se ispunjenje kapaciteta očekuje u sljedećim utakmicama protiv rukometnih velikana. Još je jednom ponovio kako se nada da će u prostoru uz Arenu uskoro krenuti gradnja ‘Rukometnog doma’ koji bi služio samo rukometašima:

- Držimo se obećanja, samo da izađemo iz recesije.

izvor: jutarnji


Post je objavljen 05.10.2009. u 18:32 sati.