Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcrakovac-karlovac

Marketing

Konačno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U 6. kolu 2.ž.lige naš voljeni NK Rakovac je upisao prva tri boda i prepustio fenjeraško mjesto na tablici NK Rakovici. Premda smo nastupili oslabljeni, bez par standardnih prvotimaca (Škrtić , Grco- ozljede, Štefanac- služba, Vukas, Mrva- ??, Ćubica- alkoholna koma) ekipa se skupila, konsolidirala redove (konačno je momčadski duh bio na visini), te nakon teške borbe savladala NK Josipdol, na sveopće oduševljenje svih nas, pa čak i sudačke trojke.
Prvo poluvrijeme je proteklo u dosta nervoznoj igri. Mada smo imali terensku inicijativu, lopta nije htjela u gol. Propustili smo par izglednih šansi (Senad Ibričić- desna noga samo za hodanje), i u 45` primili gol kakve samo mi primamo (Điđi i Lončarić u glavnoj ulozi).
Ali na poluvremenu je naš trener pokazao svoje trenersko umijeće , psihički podignuo momčad, i drugo poluvrijeme istrčava jedan drugi Rakovac. Od prve minute krećemo u žestoki presing, i uskoro Hrvoje Ptsp poravnava na 1-1 prekrasnim udarcem (ili dodavanjem?). Tada malo prepuštamo inicijativu Josipdolu, što urodilio sa par njihovih polušansi, ali čvrsta obrana nije dopustila iznenađenje (Gudlek najmanji na terenu- najveći u skoku). Zadnjih 5 minuta krećemo na sve ili ništa. Belobaba iz slobodnjaka trese gredu, iz odbijanca Hrvoje ponovo u gredu, i 2 minute prije kraja zlatna Gudlekova glava pogađa za 1-2 i prvu pobijedu ove sezone. Uz odličnu igru cijele ekipe, vrlo dobar debi imao je Neven Špoljarić Zizi. Radio je totalni nered na protivničkoj polovici i efektno neutralizirao njihovog najgrubljeg igrača.
Slijedeće kolo smo slobodni (reprezentativna stanka), pa dalje u nove pobjede.

Drugarski pozdrav!

Post je objavljen 05.10.2009. u 16:45 sati.