Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reformatus

Marketing

Zajednica vjere i nade

U proteklih je nekoliko tjedan zajednica vjernika imala radost ugostiti goste sestrinskih Crkava Irske i SAD-a. Gosti iz SAD-a su učestovali na bogoštovlju, a vjernici iz Irske predvođeni pastorom Davidom Morom ostali su sedam dana i svojim aktivnostima služili zajednici vjernika i društvu.

Tijekom njihova boravaka organizirano je u tri dana, šest sati vježbanja engleskog sa izvornim govornicima. Pridružili su se tjednim aktivnostima Crkvene općine: Bogoštovlju na Dan Gospodnji koji je nedjeljom u 18h, Molitvenom sastanku koji se održava utorkom u 18h, i Proučavanju Biblije koji se održava srijedom u 18h. Pored toga imali su radost svjedočit Bogoštovlje sa evangeličkim vjernicima te na taj način pokazati stvarnost konkordijskog zajedništva.

Crkvena općina Zagreb predvođena pastorom i prezbiterijem izražava veliko zadovoljstvo i zahvalnost Bogu što svojim nastojanjima može svjedočiti istine Evanđelja te poticati duhovnu obnovu onih koji su u potrazi za Istinom te izgradnju onih koje je Bog pozvao u svoje Kraljevstvo i pridružio Crkvi.

INFO GLASilo REFORMAtus
2009.© #14670


Post je objavljen 05.10.2009. u 15:30 sati.