Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toni1212

Marketing

ČETVRTI TJEDAN ŠKOLE

Evo prošao je i četvrti tjedan škole.Moj sin je još uvijek oduševljen školom.Svaki dan se raduje i očekuje što će malo "življa"djeca učiniti taj dan.Svaki dan bude neka zanimljivost.Uglavnom su učitelji zadovoljni njegovim ponašanjem i učenjem.Kažu da puno zna pa su iznenađeni.Opće znanje o mnogo čemu je veliko ali zato mnoge stvari ne idu.Kompjuter nije stigao a više ga nitko ne spominje.Sve što je u vezi razmišljanja i uočavanja mu ne ide zbog vida jer mu je teško usmjeriti pažnju na papir i neku manju stvar.Tada mu moraju ruke biti blizu papira jer inače pažnja i usmjerenje ode za pogledom.Zato to nadoknadi slušanjem jer to odmah pamti-mi se šalimo da tada "snima".Eto toliko o tome,a sada još malo "dobrih želja":
31.Jedan od srca darovani cvijet pripovijeda prekrasnu priču o komadiću neba na zemlji gdje ljudi cvatu jedni za druge-kao cvijeće.
32.Želim tvome srcu krila da iz močvare ovoga svijeta poletiš u svjetlo ljubavi Božje.
33.Sve ćeš gledati drugačije i mnogo bolje očima koje su plakale.
34.Cvijeće cvate i kad ga nitko ne gleda.Drveće rodi plodovima i ne pita tko će ih jesti.
35.Nikada nije prekasno pomiriti se.Jer nikada nije prekasano ljubiti.
36.Nikada nije prekasno biti sretan.-Gdje sja sunce srca,tu je svaki čovjek vrijedan truda.
37.Pomirenje:jedina ruka koja strpljivo potiskuje tamne oblake.Pomirenje:jutarnje svjetlo koje polako tjera noć.Pomirenje:ključ koji otvara zatvorena vrata.
38.Zadovoljan čovjek dobiva više negoli očekuje.Zadovoljan čovjek dobiva dar-divna čuda života.
39.Pustinju ne možemo izmijeniti odjednom.Ali možemo započeti s jednom oazom.-Humor i strpljenje su deve na kojima prolazimo svaku pustinju.
40.Prijateljstvo na životnome putu nalik je oazi u pustinji.Mi crpimo novu odvažnost za život.
41.Optimisti otkrivaju posvuda cvijet.Optimisti i u pustinji vjeruju u oazu.Optimisti žive od plodova Duha:ljubavi i radosti,strpljivosti i dobrote.Preživjet će jedino optimisti.
42.Odvažnost daje da se sunce probije i kroz najgušće oblake.Odvažnost je dragocjena snaga.Odvažnost daje čovjeku krila.
43.Ispuni svoju glavu nadom,srce mirom a usta osmijehom,i sve će ponovno biti dobro.
44.Srdačnost je poput čuda.LJubaznost mijenja ljude.Srdačnost preobražava svijet.Veselo lice i već sja sunce.
Želim vam svima ugodan početak kao i cijeli ovaj tjedan,neka vam sja sunce i lice bude veselo a ja vam šaljem prijateljski osmijeh i pozdrav!

Post je objavljen 05.10.2009. u 07:12 sati.