Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Aunt Raga

Jutros se rodila nasa necakinja!
sretan
Sve je proslo u redu, mama i beba su odlicno.

Ono sto je mene sokiralo nakon sto sam cula veselu vijest je da su odmah nakon poroda pustene kuci.
Pa kako malenu bebu, tek rodjenu utrpati u autosjedalicu? Znam da bebe mogu i moraju u autosjedalicu, ali ne mogu zamisliti situaciju iz trbuha u auto. Nije ni moja bila puno starija kad je isla doma, ali opet nije odmah nakon rodjenja.
Govorim si da je to normalno, ali nekako ne mogu zamisliti, ja sam se osjecala dobro nakon poroda i ustala sam cim su rekli da idem u sobu, ali sam se isto tako osjecala jako neugodno zbog krvi, imala sam osjecaj da istice vise krvi nego sto stvarno je. A i nije bas ugodno sjedit rofl i sama pomisao da se dva sata nakon poroda vozikam u autu... ajoj!
A druga sogorica, isto obitelj po muzu, je pustena kuci s bebom drugi dan nakon kompliciranog poroda koji je zavrsio carskim rezom i nakon toga je bilo sve u redu pa su mogli doma.
Stvarno si to ne mogu zamisliti i priznajem da sam jedna od onih koje ne zele radjat doma i osjecala sam se sigurnijom za bebu i sebe. U bolnici sam samo plakala da hocu doma, ali sam itekako bila sretna da smo pod kontrolom.
Muz mi je rekao da su se njegovi u Engleskoj cudili kako smo krafnica i ja lijepo ostale u bolnici rofl i bilo je potrebno objasniti da je sve u redu, ali da je to ovdje tako.

Evo, sretna sam da se rodila i da je mama dobro, ali sam ipak uspjela ubacit i svoje mudrolije u ovaj slavljenicki post zubo
Sutra idem naci nesto lijepo za dar malenoj, bas se veselim!

Post je objavljen 04.10.2009. u 22:38 sati.