Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Gol Sneijdera u 92. minutu za pobjedu Intera nad Udineseom

Večeras su odigrane prve dvije utakmice 7. kola Serie A. Evo rezultata, te osvrta na te utakmice :

Bari - Catania 0 : 0 ( U tvrdoj utakmici na stadionu San Nicola u Bariju domaća ekipa je ubilježila i 5. remi u ovoj sezoni. "Galletti", odnosno "pijetlovi" su bili bliži pobjedi, ali baš kao protiv Milana prošle nedjelje slaba realizacija pred golom im nije donijela više od jednog boda. Najbolje prilike za Bari propustili su Alvarez, te dvojica igrača koja ja ušla u igru u 2. poluvremenu Rivas i Meggiorini. Trener Catanie Gianluca Atzori sa ovim bodom koji donosi iz Barija spasio se je od otkaza koji mu je prijetio. Ekipe su nastupile u slijedećim sastavima : BARI (4-4-2): Gillet; Masiello A., Ranocchia, Bonucci, Masiello S.; Alvarez, Donati, Gazzi, Langella; Kutuzov, Barreto P. Na klupi su bili : Padelli, Diamoutene, Stellini, De Vezze, Rivas, Almiron, Meggiorini. Trener : Gianpiero Ventura.
CATANIA (4-3-2-1): Andujar, Bellusci, Silvestre, Spolli, Marchese; Izco, Biagianti, Llama; Mascara, Ricchiuti; Morimoto. Na klupi su bili : Campagnolo, Augustyn, Pesce, Ledesma, Plasmati. Trener:Gianluca Atzori.)

Inter - Udinese 2 : 1 ( "Nerazzurri" su zaboravili kako se pobjeđuje u Ligi Prvaka, ali nisu dozvolili sebi pogrešan korak i u prvenstvu. Vrlo tvrda i organizirana ekipa iz Udina bila je vrlo blizu da primora Inter da se zadovolji samo s jednim bodom u večerašnjoj utakmici, no jedan potez Sneijdera u 2. minuti sudačke nadoknade riješio je utakmicu u korist Intera. Najbolji pojedinac kod Intera bio je Dejan Stanković, a konstantan nered u obrani, te u šesnaestercu Intera pravio je tandem Udinesea u napadu Di Natale - Sanchez, koji su propustili nekoliko šansi da svojoj ekipi puno prije završetka meča donesu povoljniji rezultat u Milanu. U redovima Intera igru zbog povrede napustio Diego Milito u 24. minutu utakmice. Strijelci : 1-0 Dejan Stanković u 22. min, 1-1 Antonio Di Natale u 27. min, 2-1 Wesley Sneijder u 92. min. Ekipe su igrale u slijedećim formacijama : INTER: Julio Cesar; Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu; Muntari, Cambiasso, Stankoviće; Sneijder; Eto'o, Milito. Na klupi su bili : Toldo, Cordoba, Krhin, Suazo, Mancini, Santon, Balotelli. Trener : Jose Mourinho.
UDINESE : Handanović; Basta, Coda, Domizzi, Luković; Sanchez, D'Agostino, Inler, Pepe; Floro Flores, Di Natale. Na klupi su bili : Belardi, Zapata, Corradi, Sammarco, Felipe, Pasquale, Lodi. Trener : Pasquale Marino. )

Sve ostale utakmice igraju se sutra od 15 h izuzev utakmice Palermo - Juventus koja počinje u 20.45.


Post je objavljen 03.10.2009. u 22:18 sati.