Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/amythe365

Marketing

126.

Ujutro sam bila u školi. U subotu! U školi!!! Onak, gdje to ima osim u PRHG-u? -.- Ah. Aliiii, bilo je zabavno, i to jako! :))
Droca je rekla Ivanu da ima dobro dupe. I lezba je. I plesale smo. I derale smo se za Stjepanom, 3.c! :D I ja i Jelena smo bile u čoko baru dok sam čekala Anu zadnji sat. I vidjele smo onu Sabinu iz Hrvatskog top modela! :D

Ian mi se opet javio i 'ljutio se' jer se nisam javila u školi. :P I ne može na Belu jer ima neku trku. Ni on, ni Ivan.. Eh.

Navečer. Hm. Da. Bela nedelja je bila. Slično kao Matejna, jel. Uglavnom, bila sam s Idom i Doris. I 'kupila' sam sebi i Doris narukvice. xD I vidjela sam Ivu, Lorenu, Viktoriju, društvo iz parka, Armanda, Romana, Ivicu, Neu, Nikota.. Ne znam više koga još. xD I jedan dečko iz moje škole se derao : "EEE ONA CURA IDE U MOJU ŠKOLU!!" xD I bilo je zabavno. I to jako. Ali opet je Ona morala nešto napravit. Ne vjerujem u šta se pretvorila u samo jednu godinu.. Gadi mi se. Eto. Da. Ne vjerujem, ali tako je. Gadi mi se.

I rekla sam Ivanu da ga volim. Ili je to piva rekla. xD Ma. Nije. Volim ja njega, i to jako.. Nakon toliko vremena, nije ni čudno. Ali ne znam kako ga volim. E to ne znam. I sad me gnjavi. A ja sam glupa, pa ću to opet sjebat. I bit će mi žao. Uvijek to radim. Ali kad sam zbunjena. Sviđa mi se sad i onaj Romano i Ian i Toni. I ne znam. Jebemtibudalu. Sve bi bilo lakše da.. da je On još uvijek tu. Bi.

I Dada je divna, ste znali? :) ^^

[ovo sve je pisano u različitim vremenskim razdobljima, odmah kad se dogodilo, da ne zaboravim. :D tako da se ne čudite.]

I žao mi je, ali nemam sliku danas. Opet fail. I'm sorry. Ali jednostavno sam htjela nešto slikati navečer, ali je bila tolika gužva i mrak i plesalo mi se, i nisam. Jebiga. Ali ovo sam morala negdje napisati. I sad mi je lakše. Hvala, blog. :)

Post je objavljen 03.10.2009. u 17:07 sati.