Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Spremite se za jesensko pospremanje

Poštovani sumještani!!!

Od ponedjeljka 5. listopada u naša naselja dolaze kontejneri za krupni otpad. Spremite sve što vam nije potrebno za odvoz kojeg će obaviti komunalno poduzeće "Usluga Poreč". Kontejneri će biti postavljeni na slijedeća mjesta:

1. Vrvari - Buranka (vrh ulice Pjantade, u blizini dječjih igrala);
2. Vrvari (stari dio naselja) - kod dječjih igrala i igrališta;
3. Veleniki - veliki parking kod boćališta;
4. Musalež - na ulasku u selo, s desne strane ceste do bivše oglasne ploče.

Kada se oslobodi koji kontejner, isti će biti postavljen i kod St. Diklić i to na makadamskom putu koji iz Stancije Diklić vodi prema Musaležu (uobičajeno mjesto);


Čim se kontejneri napune, molim vas da me putem maila izvijestite o tome. Mail vam je sigurno već poznat. Oni koji imaju broj mobitela, mogu mi se javiti i telefonom.

Za sve one koji nisu upućeni, kopiram tekst koji slijedi iz jednog od prethodnih postova.

Pozivom na besplatni telefonski broj 0800 444 110 ili Metis (od 7 do 15 h tel.: 052/535 168) možete se bez muka i besplatno riješiti starih, pokvarenih kućanskih aparata i bijele tehnike.

Sakupljači će doći u vašu kuću ili poslovni prostor te potpuno besplatno preuzeti aparate, ako je teži od 30 kilograma. To se odnosi na svu bijelu tehniku: hladnjake, perilice rublja i suđa, štednjake, bojlere i ostalo. Ovlašteni sakupljači preuzeti će i manji električni ili elektronički otpad ukoliko u isto kućanstvo dolaze po neki veći aparat.

Otpad koji se predaje sakupljaču mora biti u stanju iz kojeg je vidljivo da nije prethodno rastavljan.

Post je objavljen 02.10.2009. u 22:21 sati.