Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

NOGOMETNI VIKEND NAŠIH SELEKCIJA - NAJAVA

JUNIORI I VETERANI DOMAĆINI, SENIORI GOSTI U DERBIJU KOLA

Ovog vikend nastavlja se prvenstvu u 2. ŽNL NSKŽ za juniore. Naši juniori u subotu igraju domaću utakmicu na našem stadionu protiv ekipe NK Plaški.

JUNIORI 5. KOLO - subota 03.10.09. u 16,00 sati

NK DOBRA /N/ & NK PLAŠKI ... 17 : 0 ... ( 8 : 0 )

Još jedna u nizu demonstracija nogometa naših juniora. Slaba i neuvjerljiva ekipa Plaškog, gotovo cijelu utakmicu nije prelazila preko centra igrlišta, do su s druge strane naši dečki kolektivnom igrom pokazali svu svoju moć i nadarenost. Za napomenuti je da su se gotovo svi igrači upisali u listu strijelaca, osim golmana Baršića i ozlijeđenog Mattea Škrtića koji je ranije napustio igru zbog povrede koljena. Bravo dečki, čestitke.

Golove su postigli:Sudac (3) Mržljak, Furač M., Bišćan M. i Poturica M. (po 2) te Furač J., Picak, Poturica Z., Jovković, Babić i Lucijanić ( po 1).

1. DOBRA /N/ 4 4 0 0 37:2 (+35) 12
_________________________________________________________________________________________

Seniori NK DOBRE u nedjelju nastavljaju ovosezonsko natjecanje u 2. ŽNL NSKŽ, gostujućom derbi utakmicom 6. kola u Zagorju Ogulinskom kod ekipe NK Mladost.

SENIORI 6. KOLO - nedjelja 04.10.09. u 16,00 sati

NK MLADOST /ZO/ & NK DOBRA /N/ ... 0 : 1 .. ( 0 : 1 )
___________________________________________________________________________________________

Veterani NK DOBRE u ponedjeljak nastavljaju ovosezonsko natjecanje u Ligi veterana NSKŽ, domaćom utakmicom 6. kola. U goste nam dolaze veterani NK Slunja.

VETERANI 6. KOLO - ponedjeljak 05.10.09. u 16,30 sati

NK DOBRA-veterani & NK SLUNJ- veterani ... 2 : 1 .. ( 1 : 1 )

Od mogućih 9 naše selekcje koje se natječu u svojim kategorijama ostvarile su svih 9 bodova. Nakon juniora u subotu, seniora jučer u nedjelju i veterani su konačno upisali prvu ovosezonsku pobjedu i zasluženo osvojili prva tri domaća boda. U vrlo izjednačenoj igri, nešto smo se ipak bolje snašli na terenu, diktirali tempo a i imali više od igre. Gosti opasni ali i navrijeme blokirani tako da i nije bilo pravih udaraca na gol.
Ipak iz jedne poluprilike i opet nakon greške naše obrane, gosti dolaze u vodstvo od 0:1 zgoditkom Moćana u 17. minuti igre. Nakon toga stvaramo niz šansi preko brzonogog Pogačića koji koristi jednu priliku i poravnava na 1:1 i tako odlazimo na odmor. U drugom dijelu obrana na visini zadatka uspjeva parirati napadačima, vezni red neda njohovim veznjacima stvaranje igre a napadači prijete vratima gostiju. Iz jedne kontre u 57.minuti Srakočić bježi svom čuvaru i izbija pred gostujući gol i pogađa za naše vodstvo od 2:1. Do kraja koncentrirano držimo vodstvo, odbacujemo protivnika daleko od vratiju i zasluženo osvajamo sva tri boda. Za napomenuti je da smo u ovu utakmicu ušli oslabljeno bez šestorice ključnih igrača ali smo pokazali da onih kojih nema da se bez njih može i mora i ostavili zadnje atome snage na igralištu. Ovo je pobjeda svih nas, samo 13 igrača koji su danas nastupili.
___________________________________________________________________________________________

Post je objavljen 02.10.2009. u 13:51 sati.