Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stoeura

Marketing

radni čovik

Nisam dugo ništa napisao. Ne računajući ovaj prethodni post o pivu, koji je bio eto tako gastronomski, prošlo je preko 3 mjeseca. Promijenilo se dosta stvari od tada.
Tamo 13.07. sam diplomirao. Završilo je studentsko razdoblje u mom životu. Nema više jest za 5kn cry. Imao sam neki ludi plan kako ću diplomirat u šesti, tada bi morao predati mentoru radnju početkom 5 mjeseca. Kako sam bio u Splitu za Uskrs, došao u metropolu 17.4. trebao sam napisati diplomski u 2 tjedna. Rezultat je bio sljedeći: dva tjedna su prošla, a ja nisam ni počeo pisati rofl. Ono može se to napisati i dva tjedna, ali treba sjest i radit. Ja sam ga napisao u mjesec dana, s time da mi je prosjek bio 2 sata rada dnevno. Bilo bi dana i kad bi potegao 4 sata, ali naravno i onih kad ne bi ništa napisao. Ovo se odnosi na pisanje dokumentacije, word dokument. Praktični rad (program) je bio već prije gotov. Tako je mentor tražio.
Imao sam mjesec dana ljeta. Uglavnom sam po svojoj studentskoj navici prespavao zijev. Bio sam u Zagreb na U2. Bilo mi je jako kako je Bono uhvatio i razdrmao stalak za mikrofon odmah na početku . Ka ono, lud sam, sve ću razbit cerek. Bio nas je mislio pozdravit pa je umjesto krasni ljudi rekao krasni ludi blabla. Pa mislim, di to ima, platiš 500 kuna da bi te vrijeđali no.
Slijedilo je zaposlenje. Bio sam stipendist, pa sam imao predoređeno di ću radit i da počinjem nakon diplome. Došla je buđenja u 6:30, jer se u 7 već mora biti na poslu. To je dosta bolje od onoga moga dizanja u 2. Iskoristi se bolje dan. Sad imam dosta slobodnog vremena. Od 3 pa sve do tamo 10-11. Dobro mi je što su stavili Voyager i popodne u 16:20 tako da to lijepo pogledam dok se oporavljam od ručka njami. Za izać Split je siromašniji od Zagreba, pogotovo što mi je većina ekipe gori. Ali recimo je bolji jer se radi o manjim udaljenostima, tipa doma-posao, pa se manje vremena gubi. Tako da radim mjesec i pol dana. OK je, nema stresa, pritiska. A državna firma thumbup.
I sada šećer na kraju fino. Dobro, još bolje pivo na kraju party. Ali i pivo ima šećera, pa možete kako želite sretan.

Meksičko je pivo. Kupio sam ga u Kauflanda u Splitu. 5.3% alkohola. Po boji se teško može nazvat tamno. Iako mu na etiketi piše da je tamno rolleyes. Ali okus mu je super. Očekiva san kako je ono svijetlo smeđkaste boje da će bit više okus na svijetlo pivo, ali stvarno je dobro na jeziku (za mene koji volim tamna piva). Malo skupo (13kn) za 0.33, ali je lipo.

Post je objavljen 02.10.2009. u 13:28 sati.