Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Zanimljiv nogometni vikend za selekcije NK Elektra iz Osijeka

Photobucket rolleyes

Vikend koji je pred nama nosi nam kako omladinskom pogonu, tako i seniorima NK Elektra iz Osijeka pregršt zanimljivih tekmi. Svaka od njih ponaosob u biti je derbi u zavisnosti od ranga takmičenja navedenih nogometnih ekipa.

Photobucket
Foto:Daltoni

Krenuti ćemo nasumićnim izborom utakmica.

6.kolo A skupine lige mladeži (pioniri-stariji i mlađi) nudi nam derbi dvoboje između nogometnih ekipa NK Elektra i njihovih športskih takmaca igrača NK Baranja-Belje.

Ako je suditi po tabličnom položaju dotičnih ekipa sve osim korektne, kvalitetne i žustre borbe bio bi neuspjeh za ekipe koje pretendiraju da se bore za sam vrh konačnoga tabličnog poretka. O pobjedniku odlučivati će nijanse. Stoga,poziv vrijedi da nedjeljno prijepodne provedete uz nogometni teren Elektre iz Osijeka.

Uzbuđenja i neizvjesnosti zasigurno neće manjkati .

Ujedno,ako ste voljni pružiti djeci pravilan športski razvoj, slobodni ste se javiti trenerima pionira NK Elektra gosp.Jerković i Pešerović, koji će Vam vrlo rado pružiti dodatna uputstva.

Ne budite lijeni i dovedite djecu,kako bi sa svojim vršnjacima pod stručnim vodstvom uživali u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Ah,to je nogomet. Zar ne ?

Tekma mlađih pionira započinje u 09.45,dok stariji pioniri
kreću u 11 sati.

Pa tko voli, nek izvoli se pojaviti u zakazano vrijeme.


Photobucket
pjeva Daltoni


To je u nedjelju,a dan prije, u subotnje prijepodne imate priliku uživati u kvalitetnim nogometnim izvedbama kadeta i juniora nogometaša NK Elektra i njihovih gostiju ekipa Baranja-Belje.

Derbi 5.kola C skupine lige mladeži-kadeti i juniori.


Učinkovite ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva zasigurno će donijeti atraktivan nogometni sraz pretendenata za sam vrh tabličnog poretka.

Prva tekma starta u 9,a druga (juniori) u 11 sati.

Foto Daltoni

Crveni vražići hrvatska

Igralište na Bikari u subotnje poslijepodne u 8.kolu
4.HNL-Istok nudi sraz dvije Osječke ekipe.


Sastaju se NK Metalac i Crveni vražići, seniori NK Elektra.

Derbi utakmica,koja je i više od toga.

Početak je zakazan za 16 sati.

Pun stadion bit će zasigurno ogromna dodatna inspiracija
za mlade nade nogometa.


I to u punom smislu riječi.

Dvije ekipe koje su se opredijelile u tekućem prvenstvu za vlastiti nogometni kadar ponikao u omladinskoj školi navedenih ekipa. Kratkoročno nitko ne očekuje neki veći nogometni uspjeh ,ali dugoročno je to zasigurno dobitna kombinacija. Tko bude imao više strpljenja za očekivane i neizbježne oscilacije u igri, u budućnosti će imati ekipu koja bi mogla nogometno "harati" dugi niz godina i suvereno " vladati" Slavonijom i Baranjom. O možebitnom pojedinačnom plasmanu nogometaša u više nogometne rangove bespredmetno je lamentirati.

Photobucket

Foto : Daltoni wink


Kada bi klubovi uspjeli plasirati samo jednog igrača, cjelokupno ulaganje bilo bi vraćeno u vrlo kratkom vremenskom periodu. Klubovi u današnje vrijeme moraju se pretežito sami snalaziti po pitanju financija. Sredstva koja pristižu od grada i inih institucija, vjerojatno nisu dostatna. Stoga,budućnost će pokazati da li su klubovi odabrali pravilnu športsku politiku.

Daltoni thumbup


Post je objavljen 02.10.2009. u 06:40 sati.