Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Evo i mene... :))

I ovim putem, hvala Sari kaj me je mjenjala... :)) A ja, ja sam se fkt već zaželjela ovog pisanjaa!! I jedva sam dočekala 01.10. da mogu na internet... :)) Ovaj mjesec ću se probat potrudit da NE potrošim 10 giga prije vremena. Kad sam došla bilo je fkt puno toga i još uvijek nisam sve pohvatala :( Al s vremenom valjda budem...Najprije ona emisija u Španjolskoj...hahahhahaa Preodlično...ii ono Tom i Bill u studiju... ohh - Tooom...presexy ;) yep I tako... Prije nego kaj sam otišla sam promijenila ovu slikicu gore... malo inovacija.. ;p

AND WE GO ON, AND WE GO ON.........

Tokio Hotel TV (epizoda 6) - Intimate Confessions



*waaaa...pišala sam od smijeha...hahahha.. Dobro je ono kad Bill Tomu kaže da se može istuširat i u njegovoj kupaonici....a Tom...caar! Dann...Ovaj ples na kraju ne želim niti komentirati..strašnoo...antitalenti.. lol... trebali bi se prijavit na nkj popput SuperTalenta... kategorija: glupost! ;)


RTL Exclusiv (29.9.2009)




Tokio Hotel - Viva Live!!!

U petak - 2.10. - 15:00

Nisu bili na Vivi Live već dvije godine, zadnji put ono poslije EMA 07.-e -.-'
Strašnoo...xDD Sad mi je samo žao kaj sam ja u školi.. al snimat će meni to moja sekica.. :P


Švedska - intervju sa Kenzom




Tom, Bill i DROGA!

Tom je izjavio za časopis Gala: "eksperimentirali malo i počeli smo sa trinaest"... Tom i Bill su pili, pušili marihuanu i probali nekoliko 'hardcore'. I što je najzanimljivije, sve to iz dosade! Sve to su nabavljali od starijih 'prijatelja'. Bill: "S tim je danas gotovo!"... Tom dodaje: "Ne partijamo često ali kada partijamo onda je ludo!"

NewsBlog

*stvarno se nadam da je ovo prošlo svršeno vrijeme... bubeki mali...ne mogu se drogiraaat... neee... :(( Normalno je da su pili...da su pušili marihuanu, to im mogu tolerirat...al tabletice.. fuj fuj...xDDD Hahahaha... šalim se...niš to nije dobro.. a-a :P


Još danas i čekanje je gotovo!!!

Eto, dvije godine smo čekali novi album TH-a.. i napokon smo ga dobili..ah, kaj da kažem.. zaslužili smo... :P Ja sam nervoznaaa... lol... Nadam se samo da će Tom na svom blogu napisati neki 'oproštajni' post... zato jer je i u početku bilo rečeno da će Tom pisati blog do izlaska albumaa!! :) Meni, a i vama sigrno, neće taj blog baš previše nedostajat.. Nije bilo baš velike koristi od njega! :P Dobroo... albume ste naručili??? Ja nisam i nezz ni di ni kad ću ih kupit.. preko Cedeterije valjda.. nemam pojmaa.. :/ we'll see To je sve od mene za dns, za sad, kad se vratim iz škole... navečer, možda me dočekaju sve pjesmee... uhh... da baar :))

that's it..
pusaaa
<3

mah

Post je objavljen 01.10.2009. u 08:49 sati.